Jennifer Lawrence stílusa

Mostanában szinte nem telik el nap anélkül, hogy ne jelenne meg egy-egy cikk, videó, vagy fényképsorozat Jennifer Lawrenceről. Népszerűsége az Éhezők viadala című filmekkel kezdődött, és a mai napig sokakat megoszt. Oscar díja ellenére vannak, akik szakmai tehetségét is megkérdőjelezik, és bár személyisége az interneten fellelhető videók alapján igazán elbűvölő lehet, akadnak, akik ezt, és emellett szépségét is kritizálják.

Mi ez utóbbiakkal most nem foglalkozik, helyette igyekszünk azt körbe járni, hogy megjelenései alapján milyen praktikákat lehetne ellopni a ruhatárából, és hogyan érdemes játszani a hajunkkal, ha kerek az arcformánk.

Amit különösen kedvelünk benne, az az őszinte és nyílt véleménye arról, milyen tökéletlen. Egyrészt bár sokszor kiretusálják, ő szereti a szeplőit, másrészt tisztában van vele, hogy alkatával Hollywood-ban nem számít soványnak. Elmondása szerint azonban esze ágában sincs koplalni csak azért, hogy aztán fiatal lányok hagyjanak ki egy-egy vacsorát, hogy rá, vagy az általa megformált Katniss-re hasonlítsanak. Igyekszik inkább erős, és egészséges ember benyomását kelteni, és mi bízunk benne, hogy ezeket az elveit sikerül is megtartania.

Hónapokkal ezelőtt nem félt attól sem, hogy rövidre vágassa a haját, és ugyan ez akkoriban nem tűnt a legjobb döntésnek, mostanra már bebizonyosodott, nem tévedett nagyot. Arca ezáltal karakteresebbnek tűnik, a hosszú és csillogó fülbevalók pedig elégnek bizonyulnak az optikai nyújtás eléréséhez, és a vonalak lágyításához. Rövid hajúaknak ezt az ötletet mindenképpen érdemes ellopni tőle, hiszen még ha nincs is időnk hosszan sminkelni, egy-egy ilyen ékszer csodát tehet.

Az ő példáján keresztül bebizonyosodott az is, hogy a rövid haj nem feltétlenül jelent egyhangúságot, hiszen némi gyakorlással és ügyességgel rengeteg fazont varázsolhatunk magunknak. Azt azonban ne feledjük, hogy sokszor több időt is igényel, és a fodrászt is gyakrabban kell látogatnunk.

Bár sminkjét minden bizonnyal nem maga készíti el egy-egy alkalomra, kerek arcán ügyesen helyezi(k) a hangsúlyt a szemeire, és használ(nak) sötét tónusokat azok oldalán, hogy tekintete ezáltal valamivel nagyobbnak, és szélesebbnek hasson.

Ruhaválasztásainál többnyire a világos, és pasztellszíneket részesíti előnyben, nem véletlenül. Szőke hajához, és bőre árnyalatához valóban ezek a színek állnak a legjobban. Ha mégis egy fekete vagy sötét darab mellett teszi le a voksát, szinte mindig a különleges, leginkább az alakját hangsúlyozó fazonok mellet dönt.

Jól állnak neki a váll nélküli darabok és ezzel valószínűleg ő is tisztában lehet, hiszen tavalyi Oscar és idei Golden Globe díját is ilyenben vette át. Kíváncsian várjuk, hogy idén mit visel majd az Oscar gálán, hiszen nem csak az Amerikai botrány című filmjét, hanem őt magát is jelölték a legjobb női mellékszereplő kategóriában. A fentiek ismeretében úgy gondoljuk, nem fog hibázni.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s