(K)örömteli pillanatok

Lányok lévén nagyon fontos számunkra, hogy ne csak arcunk, hajunk és öltözékünk legyen az alkalomhoz és kedvünkhöz illő, hanem kis kacsóink vége is ápolt legyen. Van, amikor csak a sima, egyszerű körmöket részesítjük előnyben, azonban sokszor igenis szeretjük magunkon a színeket és olykor még a plusz csillám sem túl sok, ha jól kombináljuk. Mivel Miss Loren is szívesen kacérkodik a színek és a csillámok kettősével, ezért előszedtünk néhány igazán divatos és karneváli hangulathoz illő köröm mintát, legyen az saját készítésű, vagy manikűrös által készített.

Bármelyik megoldást is választjuk, biztosan gyönyörködhetünk a végeredményben, hiszen nagyon egyszerűen elkészíthető és mégis azonnal feldobja a megszokott lakkunkat, a hangulatunkról már nem is beszélve. Ha magunknak csináljuk meg ezeket a gyönyörűségeket, akkor a következő dolgokra lesz szükségünk

  • színes körömlakk
  • csillámpor
  • egy kis tégely
  • egy vékony végű ecset
  1. Vegyük elő a lakkot, amihez éppen kedvünk van és húzzunk két réteget vele körmeinkre, majd várjuk meg, amíg teljesen megszárad.
  2. Ezután készítsünk elő egy tetszőleges színű csillámokkal teli tégelyt, vegyük le a tetejét és egy másik átlátszó lakkal megtöltött kis tégelybe szórjunk bele egy keveset.
  3. Ezt keverjük össze jól az ecsettel és kezdhetjük is a csillámlást. Vagy a körmünk tövébe vagy a végébe húzzunk egy csíkot vele, majd finoman húzkodjuk a körmünk másik vége felé a csillámokat, hogy „elfogyjanak” útközben.
  4. Hagyjuk ezt is teljesen megszáradni, és ha úgy látjuk, hogy annyira nem egyenletes a felülete, tegyünk rá egy teljesen átlátszó réteget még és készen is vagyunk.

Ha azt szeretnénk, hogy csak egy körmünk legyen csillámos, de az nagyon, akkor a választott körömről hagyjuk le a színes lakkot és legalább kétszer kenjük át a csillámos átlátszó lakkal. Persze ha már az alapok megvannak, akkor kedvünkre variálhatjuk a színeket és a csillámokat, határ a csillagos ég.

Ezekből a mintákból főleg a karneváli időszakban választhatunk kirívóbbakat is, de persze fontos hogy közönségessé ne váljunk általa, illetve ha már lenő, letörik, vagy beszakad, inkább mossuk le, vagy ha körömkozmetikus csinálja, kéthetente jelentkezzünk nála frissítésre, ugyanis az ápolatlan és a meggyötört, darabjaira hulló körmök közt csak árnyalatbeli különbségek vannak!

Ha pedig sminkben is szeretnétek hangolódni és hasznos tippeket ellesni, akkor az újságunk Február-Márciusi számában többek között a karneváli arcfestésről is olvashattok.

1;2;3;4;5;6;7;8;9;10;11;12;13;14;15

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s