Hátitáska 20.000 forint alatt

Miss Loren szerint elengedhetetlen, hogy legalább egy jó minőségű hátitáskája mindenkinek legyen. Nem csak kirándulásokhoz célszerű, jól jöhet akkor is, mikor biciklizni megyünk, edzésre, vagy utazunk. Körülnéztünk hát kicsit a piacon, és most megmutatjuk Nektek a mi kedvenc darabjainkat a kevésbé drága kategóriából.

Kezdjük rögtön egy magyar designer darabbal, a kiskas táskával. A márka Veszprémi Lili nevéhez köthető, aki fiatal kora ellenére (Lili idén végez a MOME-n) igazán egyedi, szemrevaló munkákat készít. Az anyagot ő maga festi meg, így nem csak a pántokat, hanem a színeket is a stílusunknak megfelelően választhatjuk ki. Ára a méret függvényében változik, de még a legnagyobb, két pánttal rendelkezővel is 20.000 forint alatt maradunk.

Szintén minőségi, a strapát jól tűrő darabokhoz juthatunk, ha ebből az esty boltból választunk magunknak. Itt is jobbnál jobbakat árulnak az említett ár alatt, ráadásul április 6-ig 20%-os kedvezménnyel. Mivel az áru Dél-Kóreából érkezik, a kézbesítés összege valamelyest megdobja a kiadást, de ezzel az akcióval nagyjából meg is spóroljuk magunknak a szállítási költséget.

Ha még bizonytalanok vagyunk abban, hogy milyen stílusú táskát is keresünk, érdemes körülnézni az asos oldalán. Itt közel 300 ebbe az árkategóriába tartozó közül csemegézhetünk. Különösen pozitív, hogy nincs postaköltség, ez valamelyest megkönnyíti a választást is.

Miss Loren reméli, hogy tudott Nektek segíteni, és a tavasz már egy igazán hozzátok illő, vidám és funkcionális darabbal köszönthetitek.

Advertisements

1 Comment

  1. Pingback: Becsengettek |

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s