Variációk pirítósra

Mint azt már a facebook oldalunkon is megemlítettük, Miss Loren a bőséges reggeli elkötelezett híve. A pirítós gyakran a menüje része, ugyanakkor szeret változatosan étkezni. Ezért is kérte, hogy mutassunk Nektek néhány gyorsan elkészíthető, általa is nagyon kedvelt variációt.

A krémesek:

Célszerű még az este folyamán elkészíteni őket, majd a hűtőben tárolni, hogy összeérjenek az ízek. Használjunk mindig minőségi alapanyagokat, és bátran kísérletezzünk új ízekkel.  Üdítő krémek lehetnek például:

A zöldségesek:

A mindennapi táplálkozás elengedhetetlen részét képezik a vitaminok, azaz a gyümölcsök és zöldségek. Utóbbiakat fogyaszthatjuk nyersen, grillezve vagy akár az előbbiekhez hasonlóan krémként elkészítve.

A paradicsomosak

Bár a paradicsom is zöldség, felhasználhatósága olyan sokrétű, hogy úgy gondoltuk érdemes párat külön is bemutatnunk. Párosíthatjuk lágyabb, semlegesebb ízekkel, mint a mozzarella, hangsúlyosabbakkal, mint például a hagyma és néhány konyhakerti fűszernővény, de kiváló kiegészítője lehet a húsos falatoknak is.

A húsosak:

Miss Loren fontosnak tartja, hogy a húsos szendvics gondolata ne csak a felvágottakban merüljön ki. Nyugodtan felhasználhatjuk az előző napi grill party maradékait, de dolgozhatunk fogyasztásra kész alapanyagokból is. Ilyenek a halak és egyéb tengeri herkentyűk, a valamivel zsírosabb, ezért mértékkel fogyasztandó disznótoros kellékei.

A gyümölcsösek:

A fent említett egészséges, vitamindús étrendet szem előtt tartva a gyümölcsös falatokat is érdemes kipróbálnunk. Az édes és sós kombinációja sokszor meglepően finom lehet, bátran tegyünk egy próbát.

Reméljük kedvet kaptatok az itt látható variációkhoz, és a hétvégén lesz alkalmazok elkészíteni valamelyiket. Jó étvágyat hozzá!

via

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s