Gumicsizma

Aktuális magazinunkban írtunk már az esőkabátokról, ám a mostani időjárás miatt úgy gondoltam érdemes körülnénznük a gumicsizmák terén is. Sokan nem szeretjük őket, hiszen a nem megfelelő minőségű darab gyakran merev, szinte járni sem lehet benne, ha mégis, akkor az jelent problémát, hogy egyáltalán nem szellőzik benne a talpunk, ráadásul vágja a lábszárunkat is. Pedig az, hogy egy gumicsizmában kényelmetlenül kell magunkat érezni, egyáltalán nem törvényszerű.

A komfortos darabok béleltek, nevük ellenére nem feltétlenül gumiból készülnek, melegen tartanak, ugyanakkor kényelmesek is. Esőkabátunkkal ügyesen kombinálhatók, hiszen nem csak színeset, de alapos utánjárást követően átlátszóakat  is találhatunk. Ráadásul az olyan nagyobb divatházak, mint a Gucci, vagy Burberry is rájöttek, hogy célszerű belefogni eme ruhadarab gyártásába is, így akkor sem kell lemondanunk róla, ha valamelyik márka elkötelezett hívei vagyunk.

Mégis, ha mi csak egy helyet mondhatnánk ahol érdemes beszerezni egy örök darabot, úgy a Hunter volna az. Elképesztő a választék, és nem csak cipőt, de szandált, esernyőt, és kabátot is találunk itt, csak hogy teljes lehessen a szettünk. Akkora a kínálat, hogy külön kategóriákba osztották őket, így kiválaszthatjuk, hogy fesztiválra, vidékre, kertészkedéshez, hóban gyalogláshoz, vagy egyszerűen a városi élethez kell-e az aktuális darab. Képtelenség, de azért megpróbáltuk kiválasztani kedvenc szettjeinket, melyek nem alsó árkategóriások ugyan, de valószínűleg egy életre szólnak.

via

Advertisements

1 Comment

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s