Csináld magad – bőrpántos doboz

Biztosak vagyunk benne, hogy aki járt már kreatív hobby boltban  ismeri az ott kapható fadobozokat, és az abban rejlő lehetőségeket. Most egy olyat mutatunk, melyhez mindössze az említett dobozon felül festékszalagra, ecsetre, festékre, ollóra, rajzszegre, egy bőrdarabra vagy régi övre és kalapácsra van szükség. Miss Loren szerint érdemes először ilyen, viszonylag  egyszerűnek mondható  munkába kezdenünk, hiszen amellett, hogy gyorsan készen van, a siker is garantált.

Első lépésben a dobozt kell megfesteni úgy, hogy a festőszalaggal körbetekerjük, és ízlésunk szerint alatta vagy felette bekenjük a választott színnel. Ügyeljünk rá, hogy a szalagot csak akkor távolítsuk el, ha már teljesen megszáradt, ellenkező esetben csipkés lesz a minta széle.

Ezután vágjunk egy kis farkincát a bőrszalagnak, és jelöljük ki a doboz közepét, majd a kalapács segítségével szögeljük hozzá.

Ezt a műveletet a másik oldalon is megismételve már kész is vagyunk a bájos, akár ajándékba, akár piknikezéshez is használható tárolónkkal. Jó munkát Nektek!

via

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s