(Majdnem) egybe részes fürdőruhák

Tévedés, hogy egybe részes fürdőruhát ma már csak a nem tökéletes alkatú, sok takargatnivalóval rendelkező lányok húznak fel. Tény, hogy nekik sokszor előnyösebb, de Miss Loren mesélni, hogy ez még az ő fiatalsága idején sem volt így, és ez a tendencia az elmúlt években ismét változni kezdett. Az egyetlen szabály ami öröknek bizonyul, hogy célszerű először egy minél kisebb, pántos fürdőruhában barnulni, hogy később ne mutassunk nevetségesen a strandon, vagy egy-egy ruhában.

Az áhított színt elérve azonban már bátran nyúlhatunk a rafináltabb darabokhoz, de igyekezzünk ezeket is az alkatunknak megfelelően kiválasztani. A horgolt, pántokkal ékesített darabok elsősorban azoknak állnak jól, akiknek alakjuk feszes és kisportolt, hiszen nincs is annál kellemetlenebb látvány, mikor a hurkák kikandikálnak a réseken.

A magasított derekú rafinált, a hangsúlyt a mellre helyező fürdőruhák szinte mindenkinek jól állnak. A molettebb testalkatúak esetében a has leszorításával kiemelik a derekat, vékony testalkatúaknak pedig egy alakformáló fehérneműhöz hasonlóan szép sziluettet adnak.

Ha pedig vannak olyan testrészeink melyekre kifejezetten büszkék vagyunk, célszerű olyan fazont választani, mely akár egy kosaras melltartó, akár egy öv vagy minta segítségével kiemeli azt.

Ezt a tendenciát ügyesen felismerte egy hazai márka, a 2012-ben alapult Phaidra is, akiknél ugyan bikinit is vásárolhatunk, de megdöbbentően, és kielégítően nagy a választék egybe részes fürdőruhák terén is. Nem csak a formák, az agyagok is rendhagyóak, és mind a tervező Tisza Viktória munkáját dicséri. Érdemes hát körülnézni facebook oldalán és a webshopban is.


Miss Loren azt javasolja hát, hogy bátor szívvel vegyünk le a polcról  egybe részes darabot is az idén. Ha bizonytalanok vagyunk kérjük ki egy barát vagy barátnő véleményét, de ne aggódjunk, alkatunktól függetlenül egészen biztosan meg fogjuk találni a legmegfelelőbb darabot. További inspirációért pedig nézzétek meg pinterest oldalunk.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s