Miranda Kerr stílusa

Nevét hallva sokaknak egy törékeny, mosolygós, mindig stílusos nő jut eszébe, aki nem mellesleg az Orlando Bloom-mal történt válását is példamutatóan rendezte. Eljött hát az ideje annak, hogy – egy kicsit Miss Loren nyomására is – körülnézzünk a gardróbjában, és ha a személyiségét nem is, legalább a ruhatárát megpróbáljuk ellopni tőle.

Kezdjük mindjárt egy alapdarabbal a farmerrel, melyet rendkívüli érzékkel tesz nőiessé többnyire úgy, hogy annak kemény anyagát egy lágy, szatén blúzzal párosítja, és kiegészítőnek magassarkút vagy loafert és egy hangsúlyos táskát választ. Persze van, hogy ő is hibázik, a farmer-farmer kombó például neki sem áll túl jól, de tény, hogy kibontott hullámos hajával szépen lágyítja az összképet.

A nadrágnál maradva érdemes megfigyelni, hogy többnyire a skinny fazont részesíti előnyben mellyel nem csak tovább nyújtja, de ki is emeli szinte tökéletes alakját.

  • Tipp: Az itt látható outfiteket molettebb hölgyek is bátran hordhatják, mindössze néhány apróságra kell odafigyelni. A fazont célszerű egyenes szárúra cserélni, erős combok esetén pedig a betűrt felsőrészt ajánlatos inkább az övön kívül viselni.

Bár a modell ruhában viszonylag ritkán mutatkozik, olyankor  igyekszik a hangsúlyt a vékony derekára helyezni, és ezzel optikailag növelni az egyébként kissé férfias csípőjét.

  • Tipp: Ezek a ruhák az alma alkatú lányokon kívül mindenkinek jól állnak, ezért érdemes tőle az interneten további inspirációk után nézni. Bár Miranda-nak már a védjegye a nagy táska, ezt némi túlsúly mellett ajánlatos kisebbre cserélni, hiszen ezek optikailag erősítik viselőjét.

Valószínűleg az előbb említett oknak köszönhető az is, hogy szoknyái ha nem is mindig, de gyakran indulnak a derekától. Megfigyelhető, hogy leggyakrabban ceruzaszoknyákat hord, de látni azért más fazonokban, például miniben is, ami sokszor kifejezetten üdítő látvány.

  • Tipp: a szoknya mindig kényes kérdés, mert nehéz szabályokat felállítani, de kétségkívül nagyon nőies darab. Vásárláskor érdemes kikérni egy barát vagy barátnő véleményét, hiszen mindenkinek létezik egy tökéletes fazon, de tény, hogy sokszor nehéz megtalálni.

Miss Loren szerint Miranda Kerr-ről összességében elmondható, hogy ha valamit érdemes tőle ellopni akkor azok nem is feltétlenül a ruhák és outfitek, melyeket visel, hanem a kialakított stílus. Tudja, hogy hol vannak testének az előnyös és hátrányos részei, és igyekszik öltözékeivel az előbbieket kiemelni, az utóbbiakról elvonni a figyelmet. Megjelenése mindig igényes, és frizuráját valamit sminkjét ugyan sosem bonyolítja túl, enélkül is ápoltnak tűnik mind a haja, mind a bőre. Többnyire elegáns megjelenése mellett ha ahhoz van kedve bátran választ egy lazább bőrnadrágot fehér pólóval, egy egyszerű szandált szalmakalappal, vagy fehér trapéznadrágot farmeringgel.

Miss Loren bízik hát benne, hogy ezekkel a galériákkal nem csak inspirációt adtunk Nektek, de ösztökéltünk is Titeket egy saját, az alkatotoknak és személyiségeteknek megfelelő, nőies stílus kialakítására.

Advertisements

1 Comment

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s