Nyár végi leárazások

Amennyire bánjuk, hogy haladunk az ősz felé, annyira örülünk annak, hogy ezzel párhuzamosan megkezdődtek a nyár végi leárazások a nagyobb magyar divatházaknál is. Miss Lorennel egy kicsit körbejártunk, hogy miről is van szó, valamint kiválasztottuk a mi kedvenceinket.

USE unused

Facebook oldalunkon korábban már bemutattunk a márka tavasz/nyári kollekciójából a mi kedvencünket. Ezt (nagy örömünkre) most 50%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, de az akció szinte minden terméknél igen jelentős, van, hogy a 70%-ot is eléri. Miss Lorennel a galériában egy szoknyát, egy nadrágot és egy ruhát mutatunk Nektek, további darabokért pedig kattintsatok ide.

Nanushka

A Nausnhkánál már augusztus 8.-a óta tart az akció, és azóta sok mindent el is kapkodtak az online boltból, de azért érdemes még kattintani, hiszen itt is jelentős árkedvezményekre bukkanhatunk, valamint e-mailben értesítést kérhetünk a készletinformációról.  A mi választásunk ezúttal egy táskára, egy felsőre, és egy ruhára esett.

rekavago

A héten ezekhez a gyönyörű cipőkhöz is igen jutányos árakon juthatunk hozzá, a rakavago.com-on ugyanis megkezdődött az “Óriási leárazások hete! “. Nehéz volt, de azért itt is sikerült döntésre jutnunk, bár úgy gondoljuk, cipőből tényleg sosem lehet elég.

Ha pedig további kedvezményekre vagytok kíváncsiak, figyeljétek facebook oldalunkat, ahol több pénztárcabarát tippet is megosztunk.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s