Ajándék ajánló #2

Miss Lorennel együtt természetesen a férfiakra is gondoltunk, hiszen ha róluk van szó, sokszor meglepően nehéz az ajándék választás. Bár minden alkattól és típustól függ, mégis van néhány ötletünk, melyekkel nagy valószínűséggel nem lövünk mellé:

Pénztárca – Scotch&Soda

Ha pénztárca, akkor célszerű először ezt a márkát felkeresnünk, nevük garancia a minőségre. Nálunk sajnos csak Pesten van üzletük, itt viszont kettő is, egyik a West End-ben másik az Andrássy úton.

Utazótáska – Zara

Sokszor eszünkbe sem jut, pedig olykor nagyon hasznos lehet egy elegáns utazótáska. Itt az ideje, hogy a wellness hétvégének és a konferenciának már az induláskor megadjuk a módját. Ráadásul ha mi is figyelünk rá, hogy néhány alsónemű és tisztálkodószert mindig legyen benne, úgy a pakolással sem lesz gond.

Jegyzetfüzet – Moleskine

Tipikusan jó ajándék egy olyan füzet, melyért az ember magától nagy valószínűséggel nem adna ki annyit, amennyibe kerül. A Moleskine füzeteknek történetük van, lapjai puhák, mint a vaj, és egészen biztos mindenki megtalálja az életviteléhez és szokásaihoz leginkább passzolót.

Bőrkesztyű – Pécsi kesztyű

Reméljük, hogy a Pécsi Kesztyűt senkinek sem kell bemutatnunk. Remek választás lehet ez annak, aki bizonytalan a döntésében, 30 napon belül ugyanis nem csak másik méretet, de színt és fazont is választhatunk.

Advertisements

1 Comment

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s