A hajápolás új generációja

1000x400-LF-wk39-sm-kerastase-header-095507

Miss Loren nagyon fontosnak tartja, hogy az ápolt bőr és szép smink mellett az ember lányának a hajkoronája is karban legyen tartva. A szálkás, roncsolódott hajvégek, a fakó hajszín, a rakoncátlan tincsek és a lelapuló haj biztosan sokak rémalma, csak kevés szerencsés nő van, aki nem szenved legalább az egyiktől.

Ezek ellen számos megoldás létezik, akár nagyanyáink otthoni praktikái, mint a tojásos, sörös, élesztős pakolások, vagy a másik vonal, a szépségipari cégek folyamatos fejlesztései. A L’Oreal, a Redken, a Schwarzkopf, vagy a Kérastase sok újdonsággal, pakolásokkal, vagy egész termékcsaládokkal rukkolnak elő minden évben.

kerastase-discipline

Mi lassan egy hónapja kezdtük el használni a Kérastase Discipline termékcsaládot, mert a fent említett problémák valamennyijével szembesültünk. A pécsi Dudás Hajas Szalonban az egyik profi fodrász, Szil Csó hívta fel a figyelmet erre a nagyszerű hajszerkezet újraépítő programra, részletesen ismertetve az alkalmazását is. A helyzet az, hogy nagyon látványos a hatása, valószínűleg a legújabb Morpho-Keratine összetevőnek is köszönhetően.

Mi a 3 termékből álló szettet vásároltuk meg, ami a kisimító sampon (5 350 HUF, 250 ml), a kisimító kondícionáló balzsam (6 690 HUF, 200 ml) és az ápoló spray (6 790 HUF, 150 ml). Ugyan nem olcsó, de aki hasonló problémákkal küzd, annak ajánlatos legalább egyszer beruházni rá. Mivel koncentrált a termék, így 3 hónapig körülbelül elég is a sampon, heti 2-3 hajmosás mellett, hosszú haj esetén is, a többi pedig még tovább is használható.

maxresdefault

A samponból mogyorónyit kell szétoszlatni a hajon, jól átmasszírozva a fejbőrön, majd öblítés után ezt megismételni – ekkor már felhabzik a sampon. Utána a balzsamot a nedves hajhosszon fésűvel kell eloszlatni, várni 3-4 percet, majd kiöblíteni. Az ápoló spray-t is bele kell fésülni a hajba, majd végül megszárítás után formázhatjuk a hajunkat.

Nagyon kellemes illata miatt a már második, harmadik napos hajra, copfra is nyugodtan lehet fújkálni belőle, hogy lesimítsuk a rakoncátlanabb babahajakat, felfrissítsük a hajszálakat (ez ugyan nem volt az instrukcióban, saját megfontolásból próbáltuk ki, de alkalmazását ilyen formában is hasznosnak véltük).

resistance

Egy szalonkezelést is érdemes lehet kérni a Kérastase termékekkel dolgozó és forgalmazó profi fodrászatoknál, mint például a Hajas Szalonok, ahol a hajpakolást is beleépítik a folyamatba, nem is akárhogyan.

A Kérastese csapatának 2014 nyári videóján keresztül mutatjuk be nektek, hogy milyen változásokon ment végbe a szerencsés vendég, akik már átélte a Kérastase Discipline élményt. A videó angolul van feliratozva, de lépésről lépésre mutat mindent, így az is könnyen tudja követni, aki szöveget annyira nem értené.

Kedvet kaptatok hozzá? Ti is ki fogjátok próbálni?

Írjátok meg kommentben tapasztalataitokat, észrevételeiteket, kérdéseiteket!

Csók ML

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s