Gyümölcsös kezelés az arcbőrnek

Kedves Hölgyek! Érdekes dolgot szeretnénk megosztani veletek és egyben ajánlani is, hogy okvetlenül próbáljátok ki, ha eddig még nem tettétek! Persze az sem mindegy melyiket, erre is van javaslatunk, de kezdjük az elején… A gyümölcssavas hámlasztások nagyon népszerűek ma a kozmetikai kezelések között, ha nem a legnépszerűbbek. Hogy hogyan működik, kinek ajánljuk és miért jó?

Ezt összegezzük Nektek most a LOOkX segítségével!

lookx01

Kinek jó?

Ezt a kezelést biztonsággal használhatja a fiatalabb acnéval és ez által komplexusokkal küzdő 18-as korosztály, illetve az érettebb bőrrel rendelkező hölgyek, de férfiak is. Az biztos, hogy időben elkezdve és megfelelő termékek használatával az idő múlását képesek vagyunk lelassítani, így a 25-30-as korosztálynak mindenképpen ajánljuk, hogy kezdjenek hozzá bőrük karbantartásához. Ezzel később a plasztikai műtétek, botox és más művi beavatkozások elkerülhetőek lesznek

Miért jó? AHA!

A gyümölcssav vagy más néven az AHA sav (Alpha Hydroxy Acid) glikosavat tartalmaz, mely olyan kis molekulákból áll, melyek könnyen be tudnak hatolni a bőr mélyebb rétegeibe. Ez a sav kiváló nedvességtartalom növelő és egyben bőrmegújító hatással is rendelkezik, a bőrbe jutva feloldja az elhalt hámsejteket, felszínre juttatva az alatta rejlő szebb, simább, egyenletesebb bőrt.

A mélytisztító és hámlasztó hatása következtében a ráncok, a pigment foltok, az acne és az abból visszamaradt hegek elhalványodnak, a bőr pórusai kisebbek lesznek, a faggyútermelődés csökken, a szőrbenövések egyre inkább elmúlnak, a hámló bőr regeneráltabb, a fakó bőrszín pedig a múlté lesz. A kúraszerűen végzett kezelések után, de már az első alkalom után is, a bőr láthatóan feszesebb üdébb és egyenletesebb lesz.

bioactivepeel

Az általunk ismert és látogatott LOOkX Szépségszalonok az egyik leghatékonyabb és legkíméletesebb termékkel jelentek meg pár éve a piacon erre a problémára, így a Lookx Bio Active Peel kezelésről fogunk a továbbiakban írni Nektek, mert erről biztosan állíthatjuk, hogy beválik, hiszen saját tapasztalatból beszélünk!

A cég:

A LOOkX kozmetikai céget 2002-ben Cindy van der Peet alapította Hollandiában, majd 2007-ben kezdett el terjeszkedni Európában franchise jelleggel. Magyarországon 2011 óta van jelen Garai-Solymos Krisztina jóvoltából, aki Pécsett nyitotta meg az első szalont, azóta pedig Budapest, Győr és Miskolc is csatlakozott a LOOkX lánchoz, ahol elérhetőek mind a termékek, mind a kezelések.

This slideshow requires JavaScript.

A cég szlogenje, “Szenvedélyünk az innovatív szépségápolás” is arra utal, hogy magas standardokat szem előtt tartva, folyamatosan megújuló, bioaktív hatóanyagokat tartalmazó, mesterséges anyagokat elutasító preventív kezeléseket alkalmaznak. Fő célközönségük a 30-as korosztály, de fiatalabbak és idősebbek is megtalálhatják a megfelelő terméket, kezelést náluk.

A kezelés:

Nagy kedvencünk a LOOkX-tól a gyümölcssavas kezelésük, melyet a szalonokban nagyon kellemes környezetben, barátságos kozmetikai szakértők végeznek. Mi a pécsi szalonba járunk, ahol Nárai Enikő készségesen válaszol minden arcápolással és kozmetikumokkal kapcsolatos kérésünkre. A kezelés körülbelül 40 percig tart, közben pedig a bőrtípusunknak megfelelő tanácsokat is kapunk, hogy például mire érdemes figyelnünk, mit érdemes használnunk, illetve mit szerencsés elkerülnünk.

This slideshow requires JavaScript.

A kezelést megtisztított arcbőrön végzi a kozmetikus, a vendég pedig relaxálhat egy kellemes fényterápiás szobában. Először vékony rétegben viszi fel az átlátszó, zselés állagú anyagot, mely hűs, ám jól bemelegszik és kipirosítja az arcot. Ettől azonban nem kell megijedni, ez a kezelés letelte után vissza is húzódik. A zselével együtt az elhalt hámsejtek is leválnak a hatóidő letelte után, melyet langyos vizes kendővel távolít el arcunkról.

Ezután egy nagyon finom illatú neutralizáló krémet tesz arcunkra, mely 5-10 perc alatt beszívódik. Ekkor már tehetünk is fel egy kis sminket, ha úgy szoktuk meg és bátran mutatkozhatunk az utcán, az emberek között, csak bókokat kaphatunk az eredmény láttán.

kezelés 1

Miért jobb a Bio Active Peel?

A LOOkX terméke sok más szépségipari cég agresszívabb gyümölcssavas kezeléseivel szemben a bőr PH értékét az optimális és biztonságos 3,6-4,4 tartományban képes tartani. Némelyik termék esetében ugyanis előfordul, hogy 1,2-ig lecsökken a PH, ami kiszolgáltatottá teheti bőrünket, így irritációk, kezelés utáni bőrégés, fényérzékenység és egyéb kellemetlen hatások alakulhatnak ki.

A LOOkX Bio Active Peel 3, de akár 9 réteget is kíméletesen eltávolít a bőrfelszínről, így biztosítva annak folyamatos megújulását. A gyümölcssav koktél többek között almasavat, mandulasavat, citromsavat, tejsavat és glikosavat tartalmaz, melyek együttesen serkentik a sejtképződést a mélyebb rétegekben is, hogy a kúra végére bőrünk természetesen fiatalos megjelenésű legyen.

biopeelingredienten

Mivel a kezelés nem olyan agresszív, így elég, ha aznap kerüljük a napozást, túlzott napon tartózkodást. A kezelés ajánlott kúraszerűen, bőrállagtól, bőrproblémától függően 4 vagy 8 alkalommal elvégezni, majd fél év múlva újra megismételni. Évszakhoz, napszakhoz nem kötött a dolog, így sosem késő beugrani az egyik LOOkX Szalonba és kipróbálni a kezelést!

Az alábbi videóban egy bővített Bio Active Peel kezelést láthattok. Az alapkezelés további termékkel természetesen fokozható, de önmagában is nagyon hatásos!

Ha kedvet kaptatok, jelentkezzetek be! Várjuk hozzászólásaitokat, tapasztalataitokat, reméljük Nektek is beválik!

Csók ML

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s