Fürdőruha a 2015-ös szezonra

Újra itt a nyár, és mi már alig bírunk magunkkal! Napfény járja át a szívünket újra, de Miss Loren nem csak egy szál bikinit vinne el az útra, hanem inkább egy egész táskára valót.

Idén meglehetősen gazdag fürdőruha-felhozatalnak örvendhetünk, hiszen a merész mintákon és színeken kívül az egyedi formák is teret hódítanak. A következőkben összegyűjtöttünk néhány figyelemreméltó darabot, melyek felett kár lenne szó nélkül elsiklani az idei strandszezonban.

Rögtön elsőnek megemlítenénk az idei nyár nagy trendjének bizonyuló neon színű, neoprén bikiniket, melyek remekül mutatnak a napbarnított bőrön. Ez a típus rengeteg színkombinációban kapható. Napozáshoz, úszkáláshoz kiváló választás.

Triangl

ONeillVictorias secret2Továbbra is divat a különböző színű és mintájú bikini alsó-, és felső részek mixelése. Felső résznek pántos vagy pánt nélküli, push-up vagy akár sima háromszög melltartót is választhatunk. A számtalan színkombináció mellett jól mutatnak az állatminták, a virágminták, a geometrikus formák, a pöttyök és a csíkok is.

A lehetőségek tárháza szinte végtelen. Bátran variáljatok, most semmi sem számít túl giccsesnek!

Victorias secret4

Amennyiben kerekded, nőies formánkat kívánjuk hangsúlyozni, úgy segítségünkre lesznek a magas-derekú fürdőruha alsók, melyeket idén nyáron ismét bátran viselhetünk.

A fodrok és az aszimmetrikus pántok bohém, sőt, olykor kacér hatást kölcsönöznek strand-szettünknek. Ezeket a darabokat szintén színtől és mintától függetlenül is kombinálhatjuk egymással.

H&M

Ha már a pántoknál tartunk, az idei kollekciókban rengeteg variációt találhatunk olyan típusú fürdőruhákból, melyek izgalmas és nem hétköznapi formákban pompáznak. Ha nem akarunk érdekes mintázatokban lebarnulni, akkor az ilyen darabokat tanácsos inkább abban az esetben viselni, ha bőrünknek már van egy alap nyárias árnyalata.

Victorias secret5

barneys

Ha nem akarunk kendőzetlenül mindent megmutatni magunkból a kíváncsi szemeknek, akkor választhatunk egyberészes fürdőruhát, vagy egy ötletes monokinit is. Bár ezek a darabok kicsit többet takarnak, mégsem számítanak túlzottan visszafogottnak. Megkockáztatható kijelenteni, hogy az ötletes megoldásoknak köszönhetően sok esetben még izgalmasabbak is, mint a falatnyi bikinik.

A különböző formák és kivágások mellett idén hódít a metálos csillogás, és a geometrikus formák erőteljes használata is.

Flagpole

Agent provocateur

Amennyiben pénztárcánk engedi, választhatunk magunknak fürdőruhát a drágább kategóriás kollekciókból is, vagy felhasználhatjuk inspirációként ezeket, és keresgélhetünk hasonló darabokat barátságosabb áron. A lényeg, hogy legyünk nyitottak és kreatívak, és nem utolsó sorban próbáljunk meg alkatunknak megfelelő darabokat választani.

Kellemes úszkálást és napfürdőzést kíván,

M.L.

Advertisements

2 Comments

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s