The backpack is back

A hátizsák idén reneszánszát éli és nem csak a kisiskolások körében. Szerencsére rengeteg márka, fazon és árkategória közül választhatunk, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb, sportos vagy éppen elegáns öltözékhez való hátitáskáját.

Miss Loren kérésére körbe néztünk a hazai és nemzetközi piacon, hogy megkönnyítsük kedves olvasóinknak a választást. Lássuk hát kedvenceinket.

Az asos.com oldalon több száz darab közül választhatunk, nekünk egy vagány fekete, egy elegáns fehér és egy sportos tweed darabon akadt meg a szemünk. Ezek 60-70€-ért a miénk lehetnek.

A USE unused magyar designer trio márkája, a USE bag strapabíró darabjai az egyedi desing mellett praktikusak és kiváló minőségűek.

A BASIC és DC táskakollekciójából ezek a kedvenceink (legfőképp a BOB – BATMOBILE). Áruk 26.000.- és 45.000.- Ft között van.

Az Urban Outfitters -nél a több színben is választható BDG vászon táskát, egy világoskék szarvasbőr mini hátizsákot és egy sportosabb, letűrhető tetejű oliva színű táskát néztük ki magunknak. Áruk 50-100$ között mozog.

A Lakatos Balázs által tervezett, és kézzel készíetett, gyermekkorunk kirándulásait idéző YKRA táskák közül a következőket választottuk. Áruk 90-200€ közötti mérettől függően, de higyjétek el jó befektetés, mert egy életre szólnak.

Szerencsére a ZARA is előrukkolt pár darabbal, ezek ára barátságosabb, 10.000.- Ft alatt megúszhatjuk az egy szezonra szóló hátitáska vásárlást. Nekünk egy piros, egy szürke és egy fekete táskára esett választásunk.

Csókol M.L.

Advertisements

1 Comment

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s