Rúzsozzunk szájfénnyel?!?

11903947_967521009989557_7804319456520132982_n

Forradalmi hírünk van a rúzsokat kedvelőknek!

Nemrég megérkezett az általunk is kedvelt Estee Lauder ház legújabb szájra való tagja, a Pure Color Envy Liquid Lip Potion. Hogy miben más, mint az eddigi rúzsok? Hát először is abban, hogy egy szájfény, ami úgy fed mint egy rúzs, de ápol, mint egy balzsam! Na persze…gondoltuk. DE ma végre ki is próbáltuk és igazán pozitív a véleményünk!

A 16 féle szín közül mi elsőre a Naughty Naive-t vettük és teszteltük. Bár nem volt könnyű a választás, az őszre való tekintettel még a True Liar (lilás) és Vague Obsession (beiges) fantázianevekre hallgató színeken is elgondolkodtunk, de jelenleg ez a szikrázó pirosas rózsaszín ragadott meg bennünket.

Pure Color Envy Liquid Lip Potion - Naughty Naive          Pure Color Envy Liquid Lip Potion - True Liar          Pure Color Envy Liquid Lip Potion - Vague Obsession

Felkenéskor:

Tényleg nagyon jól terül a krém, nem túl fényes, gyakorlatilag íztelen, nem túl folyós és nem ragad egyáltalán (mert annál nincs borzasztóbb, mint amikor a hajunkat a szánkba fújja a szél és oda ragad…gondolom, hogy tudjátok miről beszélünk). Szóval egy selymes érzést hagy maga után a szájfény, majdnem, mint egy ajakbalzsam.

Felkenés után:

A szájfény krémje könnyedén, az ajkak összedörzsölésével szétteríthető, így nem kopik foltosan, inkább egyenletesen halványul. Ez főleg azoknak előnyös, akik igényesek rá, hogy mindig tip-top legyen sminkjük, így ezt nem kell fél óránként ellenőrizgetni.

Színe:

Intenzíven pigmentált, és ha nem érintkezik a szánk olajos dolgokkal, akkor igazán sokáig bírja. Lauderék ugyan 8 órát ígérnek, addig azért nem hinnénk, hogy teljes pompában megmarad (bár lehet csak mi vagyunk túl falánkak és szomjasak), de az biztos hogy több óra múltán sem kopik. Fontos, hogy sok rúzzsal ellentétben, melyek hasonlóan erősen festenek, nem szárítja ki a szánkat, sőt nagyon szép ráncmentes marad végig tőle.

115-668x445       chicministry-Estee-Lauder-Pure-Color-Envy-Liquid-Lip-Potion

Legnagyobb előnye:

Erőteljes színe révén mindössze egy kis szempillaspirál is elég ahhoz ahhoz, hogy az ember lánya divatosnak és egyben komfortosnak érezze magát az évnek ebben a szakában is.

Összefoglalva:

Az Estee Lauder újabb darabját nagyon minőséginek találjuk és bár nem olcsó, – 9 000 HUF felett van – , de ha nem fogjuk olyan gyorsan “megenni” mint egy átlagos rúzst, akkor hosszú távon egész biztosan megtérül a befektetés.

A szájfényt Kendall Jenner reklámozza, akinek sötét hajához valljuk be nagyon jól áll! Ha kedvet kaptatok hozzá, próbáljátok ki ti is és írjátok meg nekünk, hogy mi a véleményetek!

Most amúgy a Douglasban vagy az Estee Lauder szaküzeltekben 16 500 HUF feletti vásárlás alkalmával ajándékokat tartalmazó neszeszert is kaptok, melyben EL krém, szérum és további jó dolgok vannak, a készlet erejéig! 🙂

1439473051-4e7426b78351e698790346a1cce25711

Csók, M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s