Minden, ami fehérnemű

Végeztünk némi kutatómunkát, és felmértük a fehérnemű piacot, hogy bemutathassuk Nektek a legelőnyösebb, és legszexisebb darabokat. Legyen szó melltartóról, bugyiról, vagy bodyról, számtalan opció áll rendelkezésünkre annak érdekében, hogy a ruhánk alatt is divatosak és csábítóak lehessünk. A választás során elsődleges szempont a kényelem is, hiszen ha nem érezzük magunkat komfortosan valamiben, akkor az a kisugárzásunkra is rányomja a bélyegét. Összességében tehát igyekeztünk azokat az alsóneműket felsorakoztatni, melyek viselése örömet okoz saját magunknak-, és azon szerencsésnek is, akik elnyerték azt a kivételes megtiszteltetést, hogy ilyesmikben csodálhassanak meg minket.

Alakformálók

Szinte mindegyikünk alkata elbír némi gyors body-liftet, és szerencsére ma már nem kell feltétlenül szusz-kiszorítós modelleket magunkra erőltetnünk ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük. A jó alakformáló alsónemű ugyanis készülhet például finom bársonyból is, és lehet részleteiben szép és kifinomult, mint amilyen a Triumph Sheer Velvet Sensation kollekciójának összes darabja.

Az egyberészes fürdőruhához hasonló body-shape modellek gyakorlatilag bármilyen outfit alatt kényelmesen viselhetőek, legyen az farmernadrág, koktélruha, vagy bármi más. A hibátlan illeszkedést tovább segíti, ha a dekoltázs rész mentén van egy vékony szilikon csík is, mint a LA Perla Shape Allure alakformálójánál, hiszen így pánt nélkül is viselhetővé válik.

Bodyk

Mivel a body rendkívül szexi és nőies fehérnemű típus, ezért minél több finom csipke és háló megoldás ékesíti, mi annál jobban bolondulunk érte. Az esztétikai élmény mellett pedig több szempontból hasznos is, ugyanis gyakran tartalmaz beépített melltartót, tehát azzal külön már nem kell bajlódni, és hidegebb időben kiváltja az trikó funkcióját.

Pompás darabokat találhattok a Victoria’ s Secret, vagy az Intimissimi kínálatában.

T-shirt melltartó

A T-shirt melltartó kosara formára van öntve, és alaktartó, így még a testhez simuló ruhák alatt is láthatatlan marad. A mindennapokban valószínűleg ez az a típus, amit leggyakrabban, és legszívesebben viselünk, hiszen nagyon kényelmes, és bármihez viselhető.

A Gap low-cut t-shirt melltartója (mint ahogy a nevében is benne van) mély kivágású, és alsó merevítővel rendelkezik, míg a  Calvin Klein wirefree t-shirt modell merevítő nélküli, és enyhén párnázott.

Push-up melltartó

A push-up melltartó lényege a  kosár alsó részébe épített párnákban rejlik, melyek finoman megemelik a melleket, és ezzel hangsúlyosabb dekoltázs látszatát kölcsönzik viselőjüknek. Bár – érthető okokból – leginkább a kisebb cickókkal rendelkezők részesítik ezt a típust előnyben, de a teltebb keblűek is viselhetik, hiszen a jó push-up csak feljebb emel, de térfogatot nem növel.

Gyakorlatilag minden fehérnemű márka repertoárjában fellelhető, ezért hatalmas a piaci kínálat push-up melltartókból. Mindenféle stílusú és típusú darabot találhatunk az üzletekben, legyen bármi is az élképzelésünk. Levehető-, és variálható pántok, extrém párnázás, különböző anyagok, szabások, és díszítések. Vessetek egy pillantást az Intimissimi, a Tezenis,  vagy a Tchibo modelljeire.

Balconette melltartó

A balconette nagyon csinos, klasszikus melltartó típus, melynek titka a mellek alátámasztásában rejlik. Ennek a típusnak a teteje nem ívelt, hanem inkább egyenes szabású, ebből kifolyólag az egyenes dekoltázsú ruhák alatt mutat jól. Akkor is jó döntés ezt a típust választani, ha egy romantikus estére kívánunk valamilyen csábító fehérnemű kreációval előrukkolni.

Ár tekintetében igen nagy a mozgástér, hiszen az olcsóbb kategóriától egészen a csillagos égig lehet találni balconette típusú melltartókat. Rábukkanhatunk szép, de pénztárcabarát darabokra például a H&M kínálatában, és ha csak az álmodozás szintjén is, de érdemes elgyönyörködni az Agent Provocateur kivételes felhozatalában.

Sportmelltartó

Mivel hívei vagyunk az egészséges életmódnak, ezért mindennapjaink oszlopos része a mozgás, emiatt pedig nélkülözhetetlen minimum egy jófajta sportmelltartó a fehérneműs fiókunk tartalmából. Fontos szem előtt tartanunk, hogy a jó sportmelltartónak elsősorban nem mutatósnak kell lennie, hanem tartania, és védenie kell a melleinket a szövetek megnyúlásától és károsodásától.

Az edzés intenzitásától függően több típusból választhatunk a Nike modelljei közül. A könnyedebb igénybevételhez (például a  jóga) való melltartóktól a maximális tartást igénylő (például a futás) mozgásfajtákat támogató darabokig minden típus megtalálható itt. Bár nem sportmárka, de azért a H&M-nél is érdemes körbenézni, mert egész jó edzőruhákat kínál normális áron.

Francia bugyi

Mivel manapság a tanga bugyi a legelterjedtebb alsó a hölgyek körében, ezért azzal most nem fogunk foglalkozni, hiszen senkinek nem kell már bemutatni ezt a típust. Ezzel szemben azonban a francia bugyi érdemel pár szót, ugyanis nagyon izgalmas viselet. Nem mutat mindent rögtön, optikailag kerekíti a popsit, és ebből a fazonból szinte mindenki talál az ízlésének megfelelőt. Számos anyagból, mintából, és színből lehet mindenféle variációra szert tenni. Vannak csípő-, és magas derekú, sportos, és romantikus változatok is.

Ajánljuk figyelmetekbe az Intimissimi felhozatalát.

Hipster bugyi

Bár elsőre azt hihetjük, de a hipster bugyi nem a hipsterekről kapta nevét. Az elnevezés eredete  az angol “hips” szóból fakad, mely csípőt jelent, és arra utal, hogy ezek a típusú bugyik jellemzően csípőbugyik. Kicsit talán kislány korunkra emlékeztethet ez a fazon, hiszen egyszerű szabású, teli bugyiról van szó, de ettől még nagyon is esztétikusan mutat egy csinos kerek popsin.

A Victoria’s Secret Pink kínálatában ez a típus többféle színben és különböző mintákkal kapható.

*Plusz egy fehérnemű típus: a teljes szett

Szerintünk minden nőnek szüksége van legalább egy nagyon szexi, teljes fehérnemű szettre a repertoárjába. Nyilvánvalóan az ilyesmit csak ritkán, a megfelelő romantikus alkalmakra öltjük magunkra, és nem flangálunk benne a ruhánk alatt a szürke hétköznapokon. Az általunk frappánsan csak “fellépő ruhaként” emlegetett fehérnemű szettekbe sokminden beletartozhat: combfix, harisnyatartó, kombiné, kesztyű, fűző, stb. Az összeállítás a saját fantáziánkra van bízva, és hangulatunktól, vagy játékosságunktól függően rengeteg téma köré építhetjük az ízléses finom megjelenéstől kezdve a rossz lány outfit-ig.

A Baci-nál rengeteg variációt találhattok, bármilyen döglesztő szettre is vágytok.

Csókol,

ML

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s