Karácsonyi asztal dekorációk

A közelgő ünnepek előhozzák kreatív énünket, és ez nagyon is hasznunkra válik, hiszen ha vendégeket várunk, akkor elkápráztathatjuk őket is ötletes kreációinkkal. Az asztalt (mint a karácsony  egyik központi színterét) számos díszítéssel hangulatossá tehetjük kedvünktől és ízlésünktől függően. Miss Loren tetszését idén két stílusirányzat nyerte el:

Rusztikus

rusztikus4

Csak semmi felhajtás! Az egyszerű, nyers, és természetes anyagok használatával meleg és otthonos hangulatot teremthetünk. A rusztikus stílusú asztaldíszítés lényege pedig pontosan ebben rejlik. Használjunk fenyőágakat, fakérget és kisebb rönköket, tobozokat, magyalt, mellé pedig ízléses gyertyákat, egyszerű mintázatú-, és anyagú textíliákat és szalvétákat, valamint egyszerű, letisztult étkészletet sima üveg talpaspoharakkal. Az eredmény mindenféle giccstől és csicsától mentes, mégis egyedi és ünnepélyes lesz!

Skandináv

skandináv1

Egyszerű, harmonikus, és rendezett, de sose unalmas. Van a skandináv stílusban valami megmagyarázhatatlan cukiság, ami magával ragadja az embert. A rusztikus stílushoz hasonlóan itt is sok a természetes dekor elem, viszont itt mindez némi modern behatással vegyül, és ez az egyveleg egy izgalmas összképet eredményez. Az ünnepi asztalunk díszítéséhez használjunk szolid színeket: feketét, fehéret, bézst, szürkét, és csak egy csipetnyi pirosat, aranyat, vagy ezüstöt. Játszunk a geometrikus formákkal (pl. csillagokkal, göbökkel), és más apró kiegészítőkkel (pl. egy mini rénszarvas, vagy karácsonyfa) a dekorációban, és dobjuk fel az egészet egy visszafogott égősorral.

Egy gusztusos asztalt vidámabban ülünk körbe családunkkal, barátainkkal, és még az ünnepi vacsora is jobban mutat majd rajta!

Kellemes készülődést!

ML

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s