Belső megújulás – 5 fogadalom az új évre

Jövőre majd lefogysz 5 kilót, félreteszel minden hónapban némi pénzt, kevesebb alkoholt iszol vagy leszoksz a cigiről… Tele van a padlás az évről-évre tett újévi fogadalmakkal, amiknek a felére sem emlékszik az ember már január végére. Miss Loren azt tanácsolja, hogy inkább olyan dolgokat próbálj megfogadni az új évben, amik a belső megújulásodat támogatják:

1.Törődj magaddal: Az egészséged és a kiegyensúlyozottságod mindig legyen az első! Találj időt a saját dolgaidra! Aludd ki magad, mozogj többet, és készíts magadnak tápláló ételeket. Sokkal energetikusabb és fittebb leszel, ezáltal pedig jobban fogod kezelni a mindennapok nehézségeit.

2.Fejleszd magad: Sajátíts el olyan készségeket, amikre mindig is vágytál! Tanulj meg sütit sütni, vagy varrni, esetleg iratkozz be egy nyelviskolába. Olvass többet, és nézz utána tüzetesebben azoknak a dolgoknak, amik érdekelnek.

3.Legyél nyitott: Ne ítélkezz olyan könnyedén! Adj esélyt olyan embereknek is, akiket amúgy csípőből elutasítanál, vagy csak simán elkerülnél. Légy kedves és illedelmes az idegenekkel is!

4.Adj minden napnak értelmet: Ne a múltadon vagy a jövőn töprengj, inkább maradj a jelenben! Tarts tudatosan a céljaid felé, és minden nap tegyél azért – akár csak valami kis dolgot -, hogy elérd őket.

5.Törődj másokkal: Minden hónapban legalább egyszer tegyél valamit másokért. Adakozz egy alapítványnak, vagy egy állatmenhelynek, vállalj önkéntes munkát a szabadidődben,  vagy csak intézd el a nagymamád helyett a bevásárlást.

Most újabb 365 nap áll rendelkezésünkre, hogy változtassunk azon, amin szeretnénk. Itt a lehetőség, hogy megragadjuk! Szépen, lépésről-lépésre vezessük be az életünkbe a pozitív viselkedésmintákat, és meglesz az eredménye!

Tudjátok: új év, új élet!

B.Ú.É.K.!

ML

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s