Variációk beltéri fénydekorációra évszaktól függetlenül!

Bár véget értek az ünnepek, a fényektől nem feltétlenül kell megválnunk emiatt, hiszen ezeket évszaktól függetlenül a lakásban is kedvünkre használhatjuk! A lampionok és égősorok romantikus, meghitt hangulatot teremtenek, és egészen egyszerűen kezelhető dekorációs eszköznek bizonyulnak. Íme néhány tipp, hogy hogyan csinosítsuk ki az egész évre velük belső tereinket:

Dobjuk fel az étkezőt

Az étkezőben az asztal fölé, vagy az ablak mentén a falra tehetünk nagyobb égőkből fűzött égősort. Még egy hétköznapi vacsorát is feldob, ha ilyen környezetben ülünk le köré.

Csempésszünk egy kis fényt a hálóba

Az ágy mellé, fölé, vagy köré is fellógathatjuk az égőket és a lampionokat. Nem kell túl precízen megtervezni és elhelyezni őket, sokkal jobban mutat, ha néhány egyszerű mozdulattal, hanyagul feldobáljuk csak.

Díszítsük fel a nagyobb, üres falfelületeket

A nagyobb, üres falfelületeken, vagy sarkokban helységtől függetlenül is elhelyezhetünk égősorokat és lampionokat. Ezek adnak egy keretet a térnek, jól mutatnak önmagukban, de képek, festmények, és polcok között végighúzva is.

Kombináljuk az égőket fotókkal, vagy különböző dísztárgyakkal

A kis fényekkel más trükköket is ki lehet próbálni, például a falra fűzni, és fotókat csíptetni rájuk, vagy mindenféle dekorációs tárgyat díszíteni velük. Igazából minden teret megszépítenek, úgyhogy rengeteg lehetőség van arra, hogy  kidekoráljuk a lakást, és ezzel némi melegséget csempésszünk belső tereinkbe!

Csók,

ML

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s