Farsangi maszkok

Az évnek ebben a szakában a maszk szóról nem csak a bőrünket ápoló, hetente az arcunkra kerülő pakolások, hanem a gyerekkorunkat idéző, és sokszor még felnőtt korban is emlékezetes farsangi mulatságok jutnak az eszünkbe.

Miss Lorennel együtt idén egy nagyon különleges meghívást kaptunk, ahol a dress code csupán azt szabja meg, hogy mindenki viseljen álarcot. Ez adta az apropóját annak, hogy körülnézzünk kicsit a piacon, és találjunk szebbnél-szebb darabokat.

– Az egyik legkülönlegesebb oldal mindjárt ez, ahol papírból hajtogatott álarcokat húzhatunk magunkra, melyek a mulatság végeztével a falunkat is díszíthetik. Bár a szellőzést illetőleg mi egy kicsit szkeptikusak vagyunk, az egészen biztos, hogy a megjelenésünket egyedivé tenné.

– Itt tollból készült, csodálatosan kivitelezett darabok közül választhatunk, igaz az árak az anyag, és az aprólékos munka miatt elég magasak. Kárpótol viszont, hogy amennyivel többet költünk a fejdíszre, annyit spórolunk a ruhával is, hiszen ezek inkább egy egyszerű darabot igényelnek.

Ezek szintén önmagukban is öltöztető, műszőrméből készült maszkok, melyek a tollas megoldáshoz képest valamivel jobban kímélik a pénztárcát, ráadásul nagyon pihe-puhának tűnnek!

– Klasszikus darabokat itt és itt találhatunk, ezeken az oldalakon mi személy szerint az arany, vagy hímzés utánzatokat vásárolnánk

Ti mentek idén farsangi mulatságra? Honnan szerzitek be az álarcokat?

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s