Giccsmentes Valentin nap

Vasárnap Valentin nap, ami azt jelenti, hogy mindent piros szívek, rózsák, csillogó plüssfigurák és fényképes hógömbök borítanak majd. Pedig a szerelmesek napjának nem feltétlenül kell giccsbe hajlania, sőt néhány apró de kedves gesztussal sokszor többet fejezhetünk ki, mintha az egész szoba sziromban úszna.
Ezekből az ötletekből mutatjuk most meg Nektek a kedvenceinket, egyrészt, hogy inspirációt meríthessetek, másrészt mert még időben vagyunk ahhoz, hogy Ti magatok is elkészíthessétek.

1.Nyomtatható papírpohár borító

Ki ne kelne szívesen egy ilyen cuki pohár kávéra? Nem sok energia ráfordítás, mindössze egy nyomtatás, és +10 perc reggel a pékségben, mégis nagyon ötletesnek találjuk. A nyomtatható verziót itt keressétek.

2. Pici ombre szív

Nem csak szuperül néz ki az apró kis kép, de egy keretbe fogva, vagy csak dekortapasszal az ajtóra téve könnyen mosolyt csalhatunk a szeretett férfi arcára. Ezen a linken keressétek

3. Pausz szív cukorkákkal

Bár az eredeti linken csak konfettit tesznek bele, mi egészen biztosan cukorkával, vagy apró csokoládéval töltenénk meg a pauszpapírból kivágott, majd összevart szívet, és így rejtenénk el a kabát belső zsebében. Az sem baj, ha csak másnap találja meg 😉

4. Személyes üzenet kártyák

A kártya egyik oldalán ugyan fix a szöveg, a másikra azonban szabadon írhatunk, egyszerre akár többet is kinyomtatva, majd a lakás különböző pontjain elrejtve. Ez innen tudjátok letölteni

5. Pozsgások táblával

Mind közül talán ezt az ötletet tartjuk a legkedvesebbnek. Nem hivalkodik, mégis ügyesen szimbolizálja a kapcsolatokat, különösen ha szép nagyra nő. A hogyan készül leírást és a nyomtatható verziót itt találjátok.

+1. Az elmaradhatatlan finomságok

Nyilván Ti sem gondoltátok, hogy a süteményeket kihagyjuk a listából! Az időhiányban szenvedőknek a leggyorsabb ötletünk, hogy készítsenek gofrit, elvégre az is szív alakú, és némi gyümölccsel meg öntettel tökéletes reggeli lehet. Ezen felül ne feledkezzünk meg korábbi bejegyzéseinkről sem, melyek szintén gyors megoldást kínálnak, illetve álljon itt még néhány ötlet a galériában.

 

 

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s