Look of the month – Február

Hivatalosan a február az utolsó, zord téli hónap, és mi igyekeztünk olyan összeállításokat találni, amik nem túl lengék, de mégis kicsit már előre vetítik a tavasz közeledtét.

Itthon

Miranda_Kerr_Swarovski_15

A klasszikus fekete-fehér kombináció sosem megy ki a divatból, csak időről időre átalakul. A maszkulin megoldást a leomló haj, és a Swarovski ékszerek ellensúlyozzák. A váll villantást pedig idén előszeretettel javasoljuk mindenkinek! Összegezve ez az outfit egy rohanós, mégis kellő komolyságot kívánó napon abszolút befutó.

Erről a look-ról többet a Fifty Pairs of Shoes oldalán találtok.

Külföld

somethingnavy

Már korábban, a januári look of the month bejegyzésünkben is helyt kaptak a nude árnyalatok, és ezeket ebben a hónapban is tovább dicsőítjük. Ebben az összeállításban is a natúr színek dominálnak, és az egész szett egyszerűségében nagyszerű. A mi kedvencünk belőle a meleg, bolyhos köpenyke, és a láncos táska.

Erről a look-ról többet a Somethingnavy oldalán találtok.

vivaluxury

Hogy egy kicsit más színekkel is előhozakodjunk, választottunk egy kékes, farmeres look-ot. A hímzett kabáton egyből megakadt a szemünk, hiszen szinte önmagában is öltöztet, de a már gyakorlatilag alapdarabnak számító boyfriend farmerrel még jobb összképet eredményez. Kiegészítők: mini, bőr oldaltáska, és Dior ‘So Real’ napszemüveg (amely már a tavalyi évben is hódított dizájnával).

Erről a look-ról többet a The Vivaluxury oldalán találtok.

M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s