Tavaszi köröm sikk

Végre elkezdhetünk bizakodni a jobb időjárásban, hiszen a héten beléptünk az első tavaszi hónapba. Valljuk be, mindenki vágyik már arra, hogy friss virágillat csapja meg az orrát és kicsit lengébb öltözékben, a napfény sugaraival feltöltődve indulhasson neki a néha egyhangú mindennapoknak. Ruházatunkban is kezdjük ilyenkor már a világosabb színárnyalatokat preferálni, így sminkünk, illetve manikűrünk is ehhez igazodik majd.

Hogy az idei divatszíneknek megfelelően tudjátok körmeiteket kifesteni, készítettünk egy összeállítást, mely sorra veszi a konszolidáltabb, ám mégis izgalmas színösszeállításokat.

PANTONE SZÍNEK 2016

A Pantone név már 1962 óta a precíz színkezelés szinonimája. Külön színként készítik olyan esetekben, amikor nem keverhető a szín (arany, ezüst) vagy meghatározott színű felületet kell képezni. Az árnyalat pontos meghatározására alkalmazzák a pantone színskálát, mely lehetőséget nyújt arra, hogy konkrétan a kiválasztott árnyalat kerüljön előállításra a világon bárhol.

2015-ben ilyen volt a barnás vöröses Marsala, idén pedig a baba kék Serenity és a baba rózsaszín Rózsakvarc veszik át a hatalmat, melyek mind a sminkekben, ruházatban, kiegészítőkben és körmeinken is vissza fognak köszönni. Íme néhány ötlet, mit használjatok, hogyan kombináljatok:

Ezt a “babás” színkombinációt biztosra vesszük, hogy nem mindenki fogja egész tavasszal hordani, így kombinálni is szükséges lehet, mégpedig metálokkal, vagy élénkebb színekkel.

METÁLOS

Amellett, hogy persze a halvány metál szín mindig bájos és szexi, nézzük meg, hogy a Pantone színekkel kombinálva milyen eredményeket kapunk, hiszen így a variációk igen sokfélék lehetnek. Mutatjuk:

c8c72d6450b82066c51afbe34bd5d7c0

219d4beb4c1133be54f3d42150298732

A metálos kombinációk mellett persze az egyszínű, ámde harsányabb színek is szerepet kapnak idén, mégpedig francia manikűr formájában. 

SZÍNES FRANCIA MANIKŰR

Állandó barátunk idén tavasszal igazán színes formában mutatkozik meg: lehet bármilyen neon, zöld, piros, a lényeg hogy egy vékony tipp részen legyen az erős szín, a körömágy pedig világos, natúr színben pompázzon. Hogyan pontosan? Hát például így:

Ha ez mind túl soknak tűnik, jó hírünk van: idén és mindörökké (reméljük) a natúr, úgy nevezett nude színek is partiban vannak.

NUDE

A szépen felkent átlátszó, natúr szín kiemeli körmeid formáját, ápoltságát, és minden esetben esztétikus megjelenést biztosít, legyen az munkahelyen, színházban, egy délutáni kávénál vagy az esti buliban. A férfiak is talán ezt kedvelik leginkább, bár itt első körben most nem nekik akarunk megfelelni, de ez akkor is kétségtelen tény.

A nude paletta szerencsére szinte végtelen, viszont nem árt ebből is, mint más lakkokból jó minőséget választani (ez nem mindig egyenesen arányos a termék árával, de erről bővebben majd egy későbbi cikkünkben írunk).

Szóval lakkozásra fel, ápoljátok, fessétek körmeiteket idén tavasszal is sikkesen, de ne giccsesen! 😉

Csók ML

 

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s