Hazai trendszemle: 2016 Tavasz

Lassacskán megérkezik a jó idő, így aktuálisnak találtunk egy újabb trendszemlét. Miss Loren asszisztensei ezúttal Magyar tervezők által megálmodott tavaszi egyedi darabokat, és összeállításokat vettek górcső alá, és ezek közül választottak ki két-két személyes kedvencet:

Csilla

Nanushka kollekciójából erre a légies, natúr színű, nagyon csinos darabra esett a választásom. Gyakorlatilag minden testalkaton jól mutat, és lábunkat is szépen ki tudjuk hangsúlyozni vele:

Nanushka ruha

nanushka.hu

Az élénk színek nagyon mennek ebben a szezonban! Ezt a fekete alapon cuki mintákkal díszített, gombokkal és övvel ellátott ruhát elfogadnám:

dori tomcsanyi ruha

doritomcsanyi.com

Hédi

Egyik kedvencem ez a csipke ing és az ‘A’ vonalú jersey szoknya a Use Unused ’16-os tavaszi nyári kollekciójából, melyet Farkas Bertalan magyar űrhajós története isnpirált. A szoknya és az ing egy tárgyalásra is simán felvehető, elegáns összeállítás, mégis van benne egy kis funk:

Use unused szoknya

useunused.com

Jön a jó idő és a napsütés, a szemünket pedig védeni kell!  A magyar gyökerekkel rendelkező Vinylize by Tipton bakelit lemezből készült napszemüvege ehhez remek választásnak tűnik, és mindehhez letisztult, időtálló a sítlusa is:

Vinylize napszemüveg

vinylize.com

Ivett

A hátizsák továbbra is hódít, és ha kicsit elegünk van a szürkeségből, akkor egy színes darabbal feldobhatjuk szerelésünket, és hangulatunkat is. Szerintem egy ilyen garantáltan vonzza a tekinteteket:

DVA táska

DVA

Bő fazonok és bravúros színátmenetek varázsolják elragadóvá a Nubu aktuális kollekciójának darabjait. Ez a kék-fehér szett szabálytalansága, finom esése és japános beütése miatt tetszik:

Nubu dress

nubu.hu

Kinga

A szezon nagy kedvencei a fényes anyagok. Véleményem szerint egy kis hologram betét például nagyon izgalmassá tesz egy egyszerű fehér inget is. A magasan felsliccelt nadrág pedig rendkívül egyedi és mutatós:

Cukovy ing

cukovy.com

Egy oversized ing sokoldalúan variálható övvel, nadrággal, vagy magassarkúval. Sportosan és elegánsan is hordható. Ráadásul örök darab, ezért mindenkinek kell egy ilyen a gardróbjába:

Bridget@Olivia ing

bridgetandolivia.com

Csókol Titeket,

M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s