Húsvétra hangolódva

Pár nap múlva húsvét, mi pedig már lázas készülődésben vagyunk, így kutakodtunk kicsit Pinteresten az egyszerűen kivitelezhető, mégis mutatós asztali dekorációk után. A zöldek és a letisztult friss dekor mind az újraéledő természetet jelképezik. Barkát, virágokat most bármelyik piacon beszerezhettek, a többi terméket pedig a linkeken keresztül érhetitek el.

Lássuk hát hogyan lehet egy egyszerű fehér étkészletet is ünnepivé varázsolni hangulatosabbá téve ezáltal a közös családi étkezést. Néhány szál különleges színű tulipán és egyszerű fehér tojástartó segítségével könnyedén egyedi asztaldísszel kedveskedhetünk vendégeinknek.

c3bc8ccba0ee38581a8bdbb4ff8adeab

Amennyiben a letisztult skandináv stílust kedvelitek, úgy egy szál barkával, fészek és tojás kombinációval nem fogtok mellé lőni. A BUTLERS húsvéti dekorjai közül ezt a rendkívül helyes fészket és fürjtojást valószínűleg mi is terítékre vesszük.

e50ed66c9b04ab7598e6fdca7be3b4c8

Húsvéti előkészületek című cikkünkből Kinga tojásfejtő ötletét felhasználva, ültetőkártya helyett mindenkinek személyre szabott díszt készíthetünk. Pár pihe-puha madártollal megspékelve modern, játékos terítéket kapunk.

efa46486b5798a606edd546ac3a4b675

Ez a nyúl valamivel bonyolultabb, drótra és fogóra is szükség van az elkészítéséhez. A kinyomtatott sablont, amit lejjebb találtok, parafa lapra erősítjük, apró képszegekkel körbe szúrjuk, majd egy fogó segítségével a drótot nyúl alakúra hajtjuk. A drót két végét a nyuszkó nyakánál erősítjük össze és egy kis selyem szalaggal rejtjük el. Húsvéti alternatív szalvéta gyűrűnek kiváló.

wire-bunny-14B

Ehhez a dekorhoz igazán nem kell kézügyesség, csak némi tulipán, textil szalvéta és egy szép szalag. Voilá, máris ünnepi a reggeli teríték.

3421dbad7063a187e60d21aca18bf241

A rusztikus stílus kedvelői pár szál friss illatos virággal, néhány fürjtojással és lenvászon szalvétával mesés vidéki enteriőrt varázsolhatnak az asztalra.

0c5809e8cdbfca60eb4ab080382b1bab

A kisgyerekes affinitással rendelkezők figyelmébe ajánljuk ezeket a helyes kis papír nyulakat. Nincs más teendő mint a sablont innen letölteni, kartonból kivágni, és egy szál rafiával a szalvétára erősíteni. Ha duplán vágjuk, akkor hurkapálcára ragasztva kiváló cupcake-topper is lehet belőle.

d7dac9d225e2444e2a06347a140fcb5c

Ha pedig le akarod nyűgözni a családod vagy a barátaidat, akkor még nyuszikat is hajtogathatsz szalvétából. Nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik, pár hajtás az egész. Lépésről lépésre itt találod meg, hogyan is kell.

7a739a82a98e8c1ad691cabdccc1c005

Csókol,

Ivett

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s