Glamour mustra 2016 tavasz

Már lassan 10 éve annak, hogy mi lányok április elején kedvezménylázban égünk. Még gimis voltam mikor az első Glamour nap volt. Hihetetlen, hogy azóta mennyi bolt és szolgáltató csatlakozott a kezdeményezéshez, így nem csak szépségápolási, ruházati és kiegészítőket árusító boltok, de műszaki áruházak, éttermek, szépségszalonok, gyógyszertárak, hipermarketek és bútoráruházak ajánlatai is megtalálhatóak a kedvezményes kuponok között.

Érdemes pont ezért körültekintően válogatnunk a lehetőségek között és a leginkább szükséges, hasznos, jó minőségű és trendi darabokat beszereznünk. Mi asszisztensek összegyűjtöttük nektek 3-3 dolgot, amit kiválasztanánk az idei vásárlási láz alkalmával.

274cb66ea6667c62420ecc2556af2521

Csilla tippje

Mivel közeleg a nyár és ezzel az UV sugarak is erősebbek lesznek, így nem árt egy jó fényvédős alapozót beszereznünk. Bőrünk hálás lesz érte, hiszen a leégés és az öregség jeleinek megjelenése ellen is védelmet nyújt. Én biztosan kipróbálom idén Bobbi Brown új színezett hidratálóját, a Nude Finish Tinted Moisturizer SPF 15-et.

Áhítozom egy Swarovski nyaklánc után is a Miranda Kerr kollekcióból. Ugyan még nem tudom melyiket szeressem, de valamelyik az enyém lesz. Az ékszer nagyon finoman kidolgozott, légies és könnyed, pont ideális szolid ruhákhoz és hétköznapi viseletre.

Végül egy olyan praktikus hajvasalóra is szükségem volna, mely nem csak egyenesít, de göndörítőként is funkcionál. Ezért úgy döntöttem, hogy a Babyliss Diamond Ceramic 2in1 hajsimító és göndörítőre tuti szert fogok tenni a Media Markt-ban.

Ivett tippje

Az Aussie 3 Minute Miracle Reconstructor mélykondicionáló balzsama lesz az egyik, amit beszerzek majd a Müller-ből. A tavasz a megújulásról is szól, ezért nem árt hajunkat is kicsit rendbe tenni, ápolni. Már több Aussie terméket kipróbáltam, és szerintem jók, és az illatukat is nagyon szeretem.

Egy csinos félhold táskára is fenem a fogam, amit a H&M-ből fogok beszerezni. Ebben a szezonban nagyon trendi ez a forma, és a rojtok még inkább feldobják.

Valószínűleg egy pár lapos cipőt is fogok venni. Olyan fazonra van szükségem, ami kényelmes, és jól kihasználható, ezért a Tamaris-nak ez az oxford cipője is velem jön a kuponnapokról.

Kinga tippje

Kétség kívül ez az idei év “mindenhez megy” darabja a camel kabát, hiszen farmerhez, és sportcipőhöz, de elegáns viselethez is tökéletes. Ez a szín az egyik olyan nem fekete árnyalat, amit időtlennek hívhatunk, én erre a Mango darabra fenem a fogam.

Imádom, a megkötős blúzokat, mert szerintem ez a legjobb és legegyszerűbb módja annak, hogy egyszerre csempésszünk eleganciát és egy kis retrót az öltözetünkbe. Ezek a leginkább az olyan ringó anyaggal működnek, mint a selyem, vagy sifon, és szerencsére a H&M-ben mindegyikből van választék bőven.

Egy pokrócot és/vagy párnát biztosan választok majd az F&F home termékei közül, mert bár az ember hajlamos nem észrevenni, idővel bizony ezek is kifakulnak, megkopnak, kinyúlnak, és megérnek a cserére.

Reméljük tippjeink titeket is inspirálnak, hogy ez alkalommal (is) a legjobban döntsetek!

Jó vásárolgatást!

Csók M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s