Eva’s room – INQ & Jurekka & the Mama Kin


“Mit csinálj ha elköltözött a lakótársad és van egy üres szobád?
Vedd a ruhakollekciódat, adj hozzá egy adag táska márkát, fűszerezd meg egy csipet ékszerrel és használd showroom-ként!”

Így szólhatna a recept, és tulajdonképpen szól is, mert pontosan ez történt az INQ concept sales és marketing feladataiért felelő Éva lakásában, melynek eredményéről én magam is megbizonyosodhattam a csütörtöki est folyamán. Ekkor nyerhettünk bepillantást a 2016 ősz/téli kollekcióban már férfi vonalat is felvonultató INQ concept, a különleges tapintású és felületkezelt fibercuir bőr alapanyagokkal dolgozó Jurekka, valamint a rézből készült, arannyal és ezüsttel bevont ékszereket alkotó the Mama Kin által megálmodott világba.

Erről viszonylag hamar kiderült az, amit később ők maguk is elmondtak, hogy itt három nagyon hasonló gondolkozású, és stílusú márka talált egymásra. A letisztult, zöldekkel tarkított enteriőrben bárhová is néztem  – ruháról táskára, táskáról ékszerre – úgy tűnt minden támogatólag hat egymásra. Mintha még a Schiller drámáit felvonultató könyv, valamint a polcokon sorakozó PS és Octogon magazinok is azt szerették volna, hogy maradjak még.
Nyilván ebben közrejátszottak a DIP house által biztosított finom falatok, és MYRA Monoka egészen elképesztő hangja is, én mégis bízom benne, hogy ez az érzés jövőben is fenntartható lesz, és sikerült a lányoknak egy olyan közösségi teret létrehozniuk, ahová az ember akkor is felmegy, ha csak adna némi cukorkát a szemnek.

Szóval ha a Facebook esemény felhívására még nem tettétek, okvetlenül látogassatok majd el Ti is, és tényleg tegyétek meg (!!!), mert sem a tervezők szemében tükröződő szenvedélyt, sem az anyagok tapintását, vagy a háttérsztorikat nem adják át a honlapokon fellelhető képek!

helyszín: 1054 Budapest, Hold utca 15. 1 emelet 2., CSENGŐ: 115
nyitva tartás:szerda-csütörtök 10:00-18:00, vagy előre egyeztetett időpontban
honlap: evasroom.com

ps.: ezúton is millió puszi Dórinak, amiért kisegített, mikor lemerült a telefonom!

 

 

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s