Papír és ceruza – #1 – Becca Stadtlander

Úgy tűnik az április az új rovatok hónapja lett, az enteriőrök mellett ugyanis belevágok a kedvenc illusztrációim bemutatásába is. Túlzás nélkül állíthatom, hogy nekem egy rajz olyan, mint másoknak a zene, és nem csak azért, mert szabadidőmben én is előszeretettel alkotok, hanem mert nálam egyszerűen nem múlhat el nap anélkül, hogy egy pillantást ne vessek a kedvenceimre, vagy fel ne fedezzek újakat.

A többiek pedig szerencsémre voltak olyan jó fejek, hogy szabad utat engedtek eme szenvedélyemnek, és elindíthatom a “papír és ceruza” -t

Koncepció nélkül, amolyan pop-up jelleggel haladok majd, az éppen aktuális kedvenctől kezdve az egy-egy kép erejéig megérintő művészeken át a régi nagy favoritokig. Kezdjük is egy utóbbival, a szabadúszó illusztrátor Becca Stadtlanderrel, akit leginkább a mindennapi tárgyak, az otthon kényelme és a messzi tájak inspirálnak. Rajzait megtalálhatjátok kiadványokban, lakberendezési termékeken, vagy könyvekben is.

Az én abszolút kedvencem a feljebb látható “Büszkeség és balítélet” sorozat, ugyanakkor órákig el tudnám nézegetni szinte minden embereket ábrázoló rajzát. Szeretem a színhasználatát, hogy kissé hideg, mégsem komor, a hangulatokat, amiket ábrázol és a technikát ahogyan ábrázolja.

Ha nektek is megtetszettek Becca rajzai, a következő fórumokon követhetitek őt:
honlap
facebook
instagram
etsy

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s