Delka bag

9769c225-610f-4b70-832f-5f24e05e4088

Reneszánszukat élik a hátitáskák, melynek köszönhetően egyre több hazai márka fordul e termék felé, és egyre több új márka tűnik fel kizárólag ezekre specializálódva.
Ezt én persze egyáltalán nem bánom, egyrészt mert vásárlóként ki ne örülne a növekvő egyedi választéknak, másrészt e kiegészítőkön keresztül rengeteg új tehetséget ismerhetünk meg.

Közéjük tartozik az általunk csak nemrég felfedezett, és a címben már említett delka bag, valamint a márka mögött álló tervező, Egedi Adél.
Adél tavaly indította útnak a bútortextilből, textilbőrből és bőrből készült táskáit melyeknek minden darabját maga tervezi, és menedzseli is. Az egyes darabok pedig éppen ettől, valamint a minden elemében magyar részletektől válnak igazán egyedivé, megismételhetetlenné.

 

Bár felpróbálni sajnos nem volt még időm, az egyszerű szabás, valamint a vállpánt megoldások feltételezik, hogy nem csak esztétikusak, de kényelmesek is, amiről egyébként bárki viszonylag könnyen meggyőződhet az alábbi üzletekben:

wonderLAB
Monofashion shop
Csendes – A Pesti Szatócs

Annak sem kell viszont csüggedni, aki nem jár a főváros közelében, Adél elmondása szerint ugyanis nemsokára beindul a webshop, addig pedig e-mailben vagy Facebookon is leadhatjátok a rendeléseteket, ahol egyébként az instagram mellett betekintést nyerhettek a márka mindennapjaiba.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s