5 jól kombinálható, időtlen alapdarab

Az időtálló alapdarabok lényege, hogy valószínűleg sose mennek ki a divatból (de legalábbis újra-meg újra visszatérnek), és jól kombinálhatóak, ezáltal pedig számtalan alkalomra be lehet őket vetni.

Szerintünk a következő 5 alapdarab az, amelyeket érdemes beszerezni:

 1. A kis fekete ruha

A kis fekete örök klasszikus, és hordható például sportcipővel, magassarkúval, blézerrel, hangsúlyos ékszerekkel, bőrkabáttal, és még rengeteg egyéb kiegészítővel is.

2. Kék skinny farmer

Egy sima, jó szabású skinny farmer szerintem nem hiányozhat senki gardróbjából! Ez az a pont közepes fazon, ami nem csípőnadrág, de nem is magasított a dereka.

 

3. Homokszínű ballonkabát

A ballonkabátok közül a legklasszikusabb a homokszínű variáció, és mi is ezt javasoljuk beszerezni, ha igazán hosszútávra szeretnétek beruházni egy ilyen jellegű ruhadarabra.

 

 

4. Fekete magassarkú

Persze szeretjük az élénk színeket is, de egy pár fekete magassarkúra mindenképpen szükségünk van! Számos outfithez felvehető, és formális alkalmakra tökéletes!

 

 

5. Stílusos napszemüveg

Ha divatszemüvegeink mellé beszerzünk egy jó minőségű, magasabb kategóriás napszemüveget is (és vigyázunk is rá), akkor biztos, hogy hosszú évekig hasznát fogjuk venni!

 

A jól megválasztott alapdarabok legfőbb előnye az, hogy kedvünk és ízlésünk szerint vegyíthetjük az aktuális trendekkel, de megunni mégsem fogjuk őket!

Csók,

M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s