IGÉNYES GYÜMÖLCSÖS MANIKŰR

Mivel manapság annyi ötletet láthatunk a Pinterest-en, az Instagram-on vagy csak ha a Google-ban keresünk nyári lakkozási mintákra – én magam is gyakran merítek onnan ihletet-, hogy akad köztük jó néhány, ami nem hogy nem trendi, de inkább ciki.

A cikkben most olyan gyümölcsös körömdíszítő ötleteket adok nektek, melyet ha ügyesek vagytok magatok is elkészíthettek, vagy kérhetitek, hogy a manikűrösötök varázsoljon gyümölcsöket körmeitekre. Sokan vagyunk, akik ilyen módon is hangolódunk a nyárra, de nem árt, ha ezt esztétikusan tesszük. Ami mindig fontos, hogy olyan mintát válasszatok magatoknak, ami összhangban van az egyéniségetekkel.

Például: Nem biztos, hogy ha dinnyés körmöket szeretnél, akkor feltétlenül az összes körmödön óriási szelet görögdinnyéknek kell virítania, mintha rád borult volna egy raklapnyi belőle, ezt hagyjuk meg a kisgyerekeknek. Hidd el nekem, elég, ha csak egy-egy körmöt gyümölcsösre festesz, a kívánt hatást már így is elérheted!

Vagy lehet, hogy  nagyon is kiemelné egy szín (a kontraszt miatt) a díszítést, viszont az alapszínt nem szereted és nem tudsz azonosulni vele, akkor valószínűleg az egész manikűrt utálni fogod.

Érdemes ezért egy hozzád közel álló alapszínre ráfesteni a gyümölcsöket, vagy annak egy részét, főleg ha idegenkedsz bizonyos árnyalatoktól. A rózsaszínes, beige vagy natúr alapon is tökéletesen mutat egy-egy eper, nem szükséges feltétlenül zöldben és pirosban pompáznod, ha amúgy se szereted ezt a kombinációt.

Ha például kedveled a sárga színt, akkor egy kis rózsaszínes, grapefruitot idéző variációban is biztosan tetszeni fog. Egyébként is izgalmas lehet, ha nem teljes méretben, vagy azonnal felismerhetően van a dísz felfestve.

 3 szempont, melyeket szem előtt tartva elégedett lehetsz az eredménnyel:

  • Alapszín – Szeretem én ezt a színt egyáltalán?
  • Díszítés nagysága és mennyisége – A kevesebb néha (sokszor, mindig) több!
  • Összkép -Ha máson látnám, akkor is tetszene?

Remélem hasznos volt a cikk és ti is kedvet kaptatok a gyümölcsökhöz, akárcsak mi!

Jó festegetést!

Csók ML

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s