Stílusos és hasznos ötletek egy kerti partira

backyardparty

Idén júliusban a kerti partik körül forog velünk a világ, hiszen szép időben, jó társasággal, finom ételekkel és italokkal mi másra is vágyhatnánk, mint egy hangulatos kültéri mulatságra?

Miss Loren ízlésvilágát alapvetően határozzák meg a rusztikus elemek, és a vintage életérzés, ezért mi egy ilyen tulajdonságokkal (is) rendelkező partit álmodtunk meg, és ehhez gyűjtöttünk össze néhány jópofa és hasznos kis ötletet. Aggodalomra nincs ok, ugyanis ezek olyan egyszerűek, hogy tényleg bárki meg tudja valósítani őket! Semmi extra dologra nincs szükség hozzájuk,  ezért hát  mindenképp érdemes kipróbálni őket idén nyáron!

Hangulatos fények

A kerti parti alkalmával nem kell túlzásba vinni a dekorációt, bőven elég némi hangulatvilágításról gondoskodni, amivel meghitté tehetjük  az atmoszférát.

Egy nagy bádog vödröt megtölthetünk úgy 3/4-ig vízzel, és beleszórhatunk frissen szedett virágokat, illetve néhány úszógyertyát. A végeredmény egészen romantikus lesz! Ha ennél több fényre vágyunk, akkor tűzzünk le és gyújtsunk meg pár kerti fáklyát is!

Előre bekészített italok

A buli nem is igazi buli néhány friss, hűsítő ital nélkül! Ha nem akarjuk házigazdaként az esténket azzal tölteni, hogy vendégeink poharait lessük, nehogy azok üresen maradjanak, akkor bevethetünk pár kedves és kreatív megoldást!

Ha akad a ház körül egy ódon talicska, akkor azt megtölthetjük jéggel, és telerakhatjuk üveges italokkal (pl. sörrel, breezerrel, siderrel, vagy üdítőkkel). Így mindenki igény szerint ki tudja magát szolgálni, és az ötlet dekorációnak sem utolsó! Hasonló a helyzet a limonádés pulttal is, amin előre elkészített, különböző ízesítésű frissítőket kínálhatunk.

Étvágygerjesztő falatok

Bármi legyen is a főfogás a partin, néhány apró előétel biztos, hogy mindenkinek még jobban meghozza az étvágyát! Chipsről és sós mogyoróról szó sem lehet! Ennél tudunk esztétikusabb és egészségesebb falatokat is kínálni!

Gyárthatunk crostiniket teljes kiőrlésű bagettből extra ízekkel, mint: ricottás uborkás vagy retkes, lazacos, paradicsomos, pesztós, vagy számtalan másik feltétet is kipróbálhatunk! A lényeg, hogy friss és egészséges hozzávalókat használjunk. Egy másik nagyon egyszerű előétel, ha kis háromszög alakú cikkelyekre vágunk egy görögdinnyét, és pálcákra szúrjuk őket.

A legegyszerűbb teríték

Nem a lustaságtól vezérelve (na jó, kicsit talán attól is…), hanem a praktikusságot szem előtt tartva megkímélhetjük magunkat attól, hogy folyamatosan a tiszta teríték pótlásáról, és a piszkos elpakolásáról kelljen gondoskodnunk!

A megoldás végtelenül egyszerű, és elég sok időt megspórol számunkra, amit inkább szórakozással tölthetünk pakolászás helyett! A tányérokat és evőeszközöket önkiszolgálós rendszerben kitehetjük egy kupacba, a mosatlan gyűjtésére pedig kinevezhetünk egy nagyobb dézsát, és így mindenki megoldhatja magának a teríték használatát.

Mindent a vendég kényelméért!

Ha igazán figyelmes vendéglátók akarunk lenni, akkor kedveskedhetünk pár aprósággal, melyek vendégeink kényelmét és zavartalan szórakozását biztosítják.

Például bekészíthetünk naptejet és szúnyogriasztó sprayt, illetve néhány puha, meleg takarót, melyekből bárki bármikor vehet magának. Így aztán csak a kellemes tényezőkre kell majd mindenkinek koncentrálnia!

Kertipartizzatok idén amennyit csak tudtok, és legyetek nagyon kreatívak!

Csók,

M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s