KONTYOK, FONATOK NYÁRI ESTÉKRE

Idén se mehettünk el a fonat és konty trendek mellett, melyeket (kis gyakorlás után) ti is könnyedén el tudtok készíteni. Ha már egy típus megvan, variálhatjátok őket kedvetekre, hiszen se a haj hossza se a típusa nem szabhat határt az idei trendeknek.

Legyen hullámos, vagy egyenes, egy kis hab, esetleg tengervíz spray, hajtűk és fixáló lakk segítségével pár perc alatt divatos viseletet varázsolhattok magatoknak.

Mutatom is, hogy hogyan!

KONTYOK LÉPÉSENKÉNT

Három variációt is hoztam nektek, mely gumizással, egyszerű fonással, majd hajtűs rögzítéssel elkészíthető félhosszú vagy hosszú hajból. Ne felejtsétek el a végén fixálóval befújni a már elkészült kontyot, így tartósabb lesz.

CSOMÓZÁS ÉS  OLDALFONÁS LÉPÉSENKÉNT

A csomózás szintén egy egyszerű és látványos megoldás, melyhez csak hajtűre van szükség. Az oldalfonás kicsit bonyolultabb, de tükörben gyakorolva könnyen elsajátítható ez a módszer is. A legjobb eredmény érdekében először fésüljétek ki a csomózni vagy fonni kívánt részt, hogy a haj szerkezete ne sérüljön és szebb legyen a végeredmény.

VIRÁGOK MINDEN MENNYISÉGBEN

A virágdíszítéssel romantikussá és egyedivé tehetitek a hajkoronátokat, mert a koszorúk most is divatosak és teljesen feldobnak egy-egy kontyot vagy fonatot, de akár a kicsit hullámosított frizurátokat is ünnepélyesebbé tehetitek vele.

A lehetőségek tárháza mint látjátok szinte végtelen, próbáljatok ki ti is egyet a héten!

 

Jó kísérletezgetést!

Csók, M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s