Csináld magad rendszerezők fából

Nem tehetek róla, de amint meglátom az első “nemsokára becsengetnek” felhívást az utcán, rám tör a rendszerezhetnék. Kislány koromban ilyenkor már tudtam, hogy nemsokára bekötjük a könyveket, kihegyezzük a ceruzákat, számba vesszük a ruhákat, és ettől az érzéstől még mindig nem szabadultam, csak egy picit átalakult.

Most négy olyan csináld magad ötletet mutatok nektek, melyek egytől egyik fából készülnek, tehát legtöbbször fúró, fűrész és szögek is kellenek hozzá. Mégis szerintem annyira praktikusak és látványosak, hogy nő létünkre sem szabad megijednünk ezektől az eszközöktől.

Az asztalra

Helytakarékos megoldás, hogy egy kisebb felületű asztalon a tollak, ragasztók, olló és jegyzetpapírok ne foglalják a helyet. Picit időigényesebb, emellett viszonylag nagy türelmet és precizitást igénylő munka, az eredmény viszont önmagáért beszél. A teljes leírást itt találjátok

A szekrényre

Szépségsziget a mindennap használatos ecseteknek, és kellékeknek. Egyszerű, és kevés dolog kell hozzá, ráadásul a leírás csak irányadó, napi rutinotoknak megfelelően kedvetek szerint alakíthattok rajta. Itt mindent megtaláltok

A falra

Ötletes előszobai elem, mely leginkább a variálhatósága miatt fogott meg. Végre egy helyen tudhatjuk, a kulcsokat, táskákat, sálakat, és kalapokat anélkül, hogy a lakás alapterületéből vennénk el. Bár ehhez már külső segítség is kellhet, ez nem feltétel, szóval az elkészítéséhez nem lehet kifogás. Lépésről lépésre itt.

A földre

Ez a pici X alakú tartó rendet tesz a szanaszét heverő magazinok között, ráadásul nem is foglal sok helyet és ha kedvetek támad még ki is festhetitek a végén. Itt mindent megtaláltok ami az elkészítéshez szükséges lehet.

Csók

M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s