Ajándék ajánló #12 – magyar designer termékek 5.000 Ft alatt

Nem könnyű az idei ‘ajándék ajánló‘ rovatot ezzel a limittel indítanom, mivel 5.000 Ft alatt ma már nem sok mindent kapni. Mégis fontosnak tartom, hogy lássátok: egy különleges ajándék nem feltétlenül anyagiak kérdése, és bizony ebben az összegben is lehet izgalmas, egyedi és érdekes dolgokra bukkanni. A lista nyilván nem teljes, ezért ha úgy érzed, hogy kihagytam valamit, akkor írj az info.missloren@gmail.com email címre, hogy akár egy következő bejegyzésben másoknak is megmutathassam!

KEZEMURA BÖGRE
A hónap közepén nagy örömömre elindult a Kezemura webhop felülete, ahol csodaszép egyedileg festett és kivitelezett kerámiákat szerezhettek be.

 

APACUKA TÁNYÉR
Juditot és Gábort egy picit későn fedeztem fel magamnak, így az általuk vezetett workshopokról már lemaradtam, marad hát a rendelés. Oldalukon megszabható, hogy milyen méretet, milyen formát, milyen színt és milyen mintát szeretnék, így addig sincs hiányérzetem, amíg be nem indul a 2017-es szezon.

 

RUBIDIUM FÜZET
Black szériájuk a hónap elején frissült, különböző anyagú borítókkal és kötési technikával. A sorozat syntethic eleme egy ajándék fehér ceruzával az általam megszabott érték alatt van, akárcsak a márka indulásakor debütált örök kedvencem, a kis ezüst füzet.

 

URBAN SIDEWALKER KÉP
Budapest, Szentedre, Bécs és Berlin bájososan megrajzolt és részletgazdag képeit árulják a képeslap mérettől kezdve a 43*60 cm-es poszterig. A bejegyzés közzétételéig sajnos nem sikerült információt szereznem az árakról, de én egy tavalyi vásárról úgy emlékszem, hogy a képeslapokon felül a kisebb poszterek is még 5000 Ft alatt vannak. Szerintem remek ajándék ötlet, mi pl. színezzük otthon azokat az épületeket, ami előtt elmentünk már.

 

VERKSTADEN TOTE BAG
Szeretem és birtokolom is néhány terméküket, és vannak barátnőim akiken szintén el tudnám képzelni a márka holnapján található ironikus tote bag-ek egyikét.

 

MINI MOCCA CIPŐ
Maye termékei valódi bőrből készülnek, ezért nem árt szemfülesnek lenni, ha jó vásárt akarunk csinálni. Óriási szerencsénkre most akció van nála, így 3 pár cipőhöz is hozzájuthattok egyenként 5.000 Ft-ért. Ezekért ideide vagy ide kattintsatok.

 

EDINA’S PAPER DEKORÁCIÓK
A papírra épülő márka egy ideje már három almárkát kapott, hogy a felmerülő igényeket minél szélesebb körben, és minél átláthatóbban szolgálhassák ki. Ezzel együtt megnyílt a webshop is, ahol olyan ‘lapraszerelt’ termékek között válogathatunk, melyeknek aztán az otthoni elkészítése is könnyedén kivitelezhető. Idén karácsonykor szerintem abszolút sláger lesz a házikós csomagolás, illetve a hímezhető címke, de nekem nagyon tetszik a geometrikus füzér is, mivel az talán kevésbé szezonális.

 

BLOOM DOG NYAKÖRV
Ma már viszonylag sok magyar designer foglalkozik kutyás kiegészítőkkel, szettekkel, mégis nehéz olyat találni, akinél 5.000Ft-ért, vagy az alatt kaphatunk valamit. A Bloom DOG desgin egyedi nyakörveiről is érdemes előbb üzenetben érdeklődni, hiszen nyilván minden elképzelés más, de az enyém annak idején bőven ez alatt volt. Ha rendelni szeretnétek valamit kedvenceteknek, vagy valamelyik családtagotok kedvencének, akkor abszolút időben vagytok még.

 

JÓZSIK FALINAPTÁR
Nyilván minden szentnek maga felé húz a keze, ezért nem hagyhatom ki a saját termékemet sem, a Józsik falinaptárat. 13 db – a későbbiekben képként is felhasználható – különálló lappal, és egy ezeket összefogó rézkapoccsal.

M.L.

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s