Fantázia dobozka anyák napjára

Mi, Miss Loren szerkesztők beléptünk abba a korosztályba, amelyikben egyre több barátnőnk válik anyukává, mi több, lassan mi magunk is azok leszünk (vagy már vagyunk is).  Látjuk, tapasztaljuk, hogy az anyaság mennyi lemondással és önfeláldozással jár, és ezáltal még hálásabbak vagyunk a saját anyukánknak azért a rengeteg mindenért, amit értünk tett.

A közelgő anyák napjára  egy kis fantázia dobozzal szeretnénk kedveskedni, melyben olyan termékeket válogattunk össze, amikben szerintünk a legtöbb édesanya örömét lelheti, és tapasztalataink alapján bátran merjük akánlani Nektek is. Ezek pedig a következők:

A fantázia dobozkára pedig a következő variációkat találtuk ki:

TEA + BÖGRE + GYERTYA → A “Nap” teát választottuk egyedi bögrében, mellé pedig a “világmegváltó beszélgetések” gyertyát, és ezzel meg is alapoztunk egy kellemes anya-lánya csevegést.

FÜZET + NYAKLÁNC + KÉZKRÉM → Ezek hasznos-, és a mindennapokban használatos kis kedvességek, és biztosan minden alkalommal eszébe jutunk majd édesanyánknak, ha ezeket előveszi.

NESZESZER + GYERTYA + NYAKLÁNC →  Egy jó neszeszer mindig jól jön, főleg egy olyan anyukának,  aki annyi piperével rendelkezik, mint pl. Csilláé. A másik két termék hasznát pedig már említettük.

NESZESZER + FÜZET + NYAKLÁNC → Ennek az összeállításnak az előnye, hogy mind praktikus, mind pedig kreatív termékeket tartalmaz, ezáltal pedig nagyon frappáns.

Ha megtetszett valamelyik ötletünk, és Ti is rendelnétek, akkor célszerű még időben felkeresni a megnevezett márkákat, hogy 7.-ig mindent be tudjatok szerezni. Egyébként is érdemes résen lenni, mert pl. a the Mama Kin-nél már él az anyák napi 10%-os  kedvezmény, ingyenes házhoz szállítással. 😉

Kellemes készülődést kívánunk;

Csilla, Hédi, Ivett, Kinga

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s