MISS LOREN TESZTEL

Az elmúlt pár hétben Hédivel és Ivettel kipróbáltuk a Facebookon nagyon reklámozott Lipmax folyékony, matt ajakdúsító rúzst. Azonnali ajakdúsító hatást ígérő matt színekben kapható termék, amely akár 24 óra tartósságot ígér.

színek

A 3 szín együtt, szállítási költséggel 5.400 Ft-ba került, így gondoltuk, hogy megéri, hogy megkockáztassuk és kipróbáljuk, hiszen bármelyik jobb minőségű rúzs is kerül ennyibe. A halvány rózsaszínű (no 1 kate), a pink (no 3 pink) és az egyik piros (no 6 rose) rúzst teszteltünk különböző helyszíneken és szituációkban.

kate 1   pink 3    rose 6

Most pedig megosztjuk a tapasztalatainkat veletek is! 

Csilla a férjével ment vacsizni és ennek alkalmával kente fel a piros színű rúzst. Ez a szín tényleg igazán nőies és erőteljes, így sok sminkre már nem volt szükség.

Csilla véleménye: “2 rétegben szuperül fed, nem kellett külön kontúrozni az ajkaimat sem. Felkenéskor a bizsergető érzés gondolom a dúsító hatást volt, amit azért annyira nem érezni sokáig. Az este folyamán nem kenődött el, inkább csak kopott kicsit, de ez könnyen korrigálható. Egy kis szárító hatást érzékeltem ugyan, de másnap egy kis ajakápolóval helyrejött.”

Processed with VSCO with c1 preset

Hédi egy esküvőn tette fel ugyancsak 2 rétegben a világosabb rózsaszín árnyalatot, mely szolid és akár a mindennapokra is diszkrét megjelenést biztosít.

Hédi véleménye: “Nekem is az a tapasztalatom, hogy két rétegben beton biztos, és nem marad a pohár szélén a rúzs. Az esküvőn csak a vacsi után kellett újra kennem, de így kitartott egészen reggelig. A színe is nagyon szép, viszont nekem eléggé kiszárította a számat, úgyhogy mindenképpen alá kell hidratálni.”

Processed with VSCO with c1 preset

Ivett a munkahelyén viselte reggeltől késő délutánig a pink árnyalatot, mely kicsit karakteresebb megjelenést biztosít, és sokat nem szükséges már sminkelni ehhez sem.

Ivett véleménye: “Én az irodába viseltem a rúzst, de ezt inkább csak a bevállalósabbaknak ajánlom, mert elég erős a színe. Érzetre egyetértek Hédivel és Csillával: nagyon tartós, de szárít. A nap folyamán egyszer kentem utána, viszont többször kellett egy kis ajakápolót használnom rá, amitől kevésbé maradt matt hatású a rúzs.”

Processed with VSCO with c1 preset

Összességében a termékről a következőket mondhatjuk el:

  • tartós, csak minimális korrekciót igényel
  • nem kenődik el
  • matt eredményt biztosít
  • nagyobb ajakvolument nem igazán csinál, bár a bizsergető érzés megvan
  • a színek (amiket próbáltunk) nagyon szépek
  • ár-érték arányban nagyon jók (1800 Ft / db)
  • egyetlen hátránya: szárítja az ajkakat, így előtte és/vagy utána hidratálni érdemes.

Reméljük tetszett nektek az első termék tesztelésünk, jövő hónapban folytatjuk!

Csók!

 

Advertisements

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s